Design uten navn.jpg

LEWEL ULTIMATES

⇾ Et team med fokus på glede, mestring og samhold.
 

30581788_10157283950808976_5236735301958762496_n.jpg

Vi ønsker å gi våre utøvere en opplevelse for livet hvor dere kan fokusere på utvikling, kos og læring. Under oppkjøringsperioden tilrettelegger vi slik at du bare trenger å fokusere på det som er gøy, nemlig trening, posering og hvilken bikini du vil ha. Stress-eliminering er en viktig faktor for fysisk utvikling, derfor tar vi oss av alt det praktiske og dekker alle kostnader ved påmelding til konkurransene, årsavgift, klubbavgift og teamdrakt. 

Alle utøvere får en coach som hele tiden følger med på utviklingen og tilpasser kost og trening slik at du hele tiden er i rute i forhold til konkurranse. Coachen er din nærmeste støttespiller og gjør alt for at din opplevelse skal bli best! 

Du vil få eksklusiv tilgang til Lewels Poseringswebinar, slik at du kan begynne å øve på poseringene hjemme.

Bli kjent med dine team-venninner i vår lukkede Facebook-gruppe. Der holder vi dere hele tiden oppdatert og informerer om viktige datoer. 

Tre måneder før konkurranse starter de månedlige samlingene i Oslo. Der øver vi på poseringer og attitude, trener sammen, det blir aktuelle foredrag, sminkekurs og trivsel. 
Vi arrangerer felles overnattingssted hvor de som ønsker kan overnatte. Prisene på overnatting postes i Facebook-gruppen, og dere kan melde dere på overnatting 4 uker før hver samling. Datoene for samlingene finner dere i Facebook-gruppen. Vi anbefaler å booke flybillett tidlig. 

Forrige sesong var prisen på overnatting mellom 200-350 kr per hode, for hele helgen. 

KONKURRANSE-PAKKEN

⇾ Skreddersydde kostholdsplaner
⇾ Skreddersydde treningsplaner
⇾ Video av alle øvelser
⇾ Personlig oppfølging hver uke
⇾ Eksklusiv tilgang til poseringswebinar
⇾ Reverse diett med 4 uker oppfølging
⇾ 3 samlinger
⇾ Teamdrakt
⇾ Påmeldingsavgift til konkurranser, NM og Gardermoen Open
⇾ Årsavgift hos Norges Kroppsbygger- og Fitnessforbund
⇾ Klubbavgift

Pris kr 3300 per måned

Antall måneder: 5
Oppstart: Første uke i juni 2018
Påmeldingsfrist: 28. mai 2018

Datoen du betaler blir datoen du trekkes i de påfølgende 4 månedene. Eksempel: Betaler du 28. mai blir du trukket den 28. juni, 28. juli osv.
 
Lewel.Ultimates.Hvit.png
Design uten navn.jpg

OMTALER FRA VÅRENS UTØVERE

Elise

ELISE

Coachinga fra lewel ❤ Tilrettelegger mat og trening til hver enkelte person, avhenging av hver enkeltes forutsetninger og behov. Hvis problemer skulle oppstå, er dem raske med å finne en "veg ut" med å evt finne en annen løsning på både trening og mat som tilsvarer. Opplever også å få raske tilbakemeldinger og svar på det jeg måtte lure på. Her blir vi tatt virkelig godt vare på av et helt fantastisk team. Ikke nok med dette, men coachene i team lewel er fyllt med bare godhet, ærlighet og positiv energi. Gooo lewel! 😍

Frida

frida

Er så mye bra å si om dere, da😍 Det er utrolig lærerikt å få noen andres synsvinkel på seg selv, eget kosthold og trening. Man blir jo ofte litt blind og går fast i gamle vaner og tanker, og det er så lett å tvile på seg selv om det ikke alltid går riktig vei! Å få coaching fra dere med så mye kompetanse og erfaring er gull verdt😁 For ikke å snakke om den positiviteten og energien som kommer med alt dere tar i, som gir så mye motivasjon. Trening og mat skal først og fremst være gøy, også når man er på diett og konkurranseoppkjøring! Innstillingen og holdningen dere har til det hele er veldig inspirerende🤩

 
Hanna

Hanna

Coachinga er fylt med positivitet, god tilrettelegging og ærlig tilbakemelding! Coachen er alltid tilgjengelig for spørsmål eller problemstillinger, og dette skaper en enorm trygghet rundt både trening og kosthold. Jeg føler meg alltid sett og hørt, og med et team som setter fokus på positivitet og at trening og diett skal være gøy er det utrolig motiverende å være en del av teamet😍 Nøkkelen til trygghet og progresjon er god kommunikasjon, og dette er definitivt på plass her! Det beste med teamet må være at coachen alltid tar deg på alvor, sprudler med masse positivitet og alltid er tilgjengelig, uansett om det er snakk om spørsmål, tilbakemeldinger eller om du bare har en dårlig dag.

Amanda

amanda

Den store forskjellen på dere og andre er at dere er så tilgjengelige! Føler meg sett og hørt av dere. Er det noe jeg lurer på så får jeg raskt svar og det setter jeg pris på 🙂 Føler dere utstråler positivitet og har god kommunikasjon med oss, det gir en ordentlig god teamfølelse! Så føler jeg at dere har troen på at vi skal lykkes! Noe som fører til at jeg stoler på dere og tørr å åpne meg og dele mer med dere🙌🏻 Jeg har tidligere følt at de som har fulgt meg opp er mer opptatt av å fremheve seg selv og at de ikke har hatt trua på at jeg kan nå målet mitt om å stå på scenen. Dere derimot motiverer og gir gode kontruktive tilbakemeldinger som faktisk er verd noe!

 
Alexandra

Alexandra

Coaching fra team lewel <3 en av tingene jeg synes er så utrolig bra er hvor tilgjengelige dere er og hvor lett det er å stille dere spørsmål! En annen ting jeg setter utrolig høyt er at dere er så flinke til å gi grundige tilbakemeldinger på alt jeg lurer på, og at dere viser så bred kompetanse 🙌 Det har vært så utrolig lærerikt og morsomt å ha dere som coacher. Jeg har lært masse om meg selv, kosthold og trening! Også er det så tydelig at dere virkelig bryr dere om oss <3 Dere er så gode <3

Kine

Kine

Jeg er overrasket over kvaliteten på coachingen hos Team Lewel. Man får alltid gode, utdypende svar på spørsmål. Coachene har alltid et smil på lur, og du føler deg verdsatt og sett. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Team Lewel, dette er en investering for livet!

 
 

RESERVER DIN PLASS I DAG! 

Pris kr 3300 per måned
Antall måneder: 5
Oppstart: Første uke i juni 2018
Påmeldingsfrist: 28. mai 2018

Konkurranse-pakken inneholder: 
⇾ Skreddersydde kostholdsplaner
⇾ Skreddersydde treningsplaner
⇾ Video av alle øvelser
⇾ Personlig oppfølging hver uke
⇾ Eksklusiv tilgang til poseringswebinar
⇾ Reverse diett med 4 uker oppfølging
⇾ 3 samlinger
⇾ Teamdrakt
⇾ Påmeldingsavgift til Gardermoen Open og NM
⇾ Årsavgift hos Norges Kroppsbygger- og Fitnessforbund
⇾ Klubbavgift

Lewel.Ultimates.sort.png
 

Datoen du betaler blir datoen du trekkes i de påfølgende 4 månedene. Eksempel: Betaler du 28. mai blir du trukket den 28. juni, 28. juli osv.

 

Har du noen spørsmål eller ønsker å snakke med oss?