Treningsprogram

THE ULTIMATE BIKINI BODY

BIKINIBODY.png
BIKINIBODY.png

THE ULTIMATE BIKINI BODY

1,499.00
  • Treningsprogram
  • 12 ukers medlemskap i Team Lewel
Add To Cart

BIKINI FITNESS PROGRAM
5 dagers shapingprogram


Dette programmet passer for deg som virkelig ELSKER styrketrening!
Har du lyst til å trene som Sandra Jokic? Dette programmet er laget for deg som ønsker å bruke tid på å bygge en bikini fitness-fysikk. Det tar deg gjennom både høy-rep og tunge øvelser, du blir kjent med styrken i din egen kropp samtidig som du utfordres til å løfte tyngre og prestere bedre enn forrige økt. 

Programmet har 5 styrkedager i uken og strekker seg over 12 uker. 

Med dette programmet sprenger du grenser!

INKLUDERER

The ultimate Bikini Body treningsprogram - rett på mobilen

Video av alle øvelser - klikk på øvelsen i programmet for å se video

Medlemskap i Team Lewel og hjelp fra coachene ved behov

10% rabatt på ditt neste program


PASSER FOR DEG SOM...
Er trygg på egen teknikk og klar for å gå ALL IN for å utvikle en bikini fitness fysikk. Du bør ha god erfaring med styrketrening for å velge dette programmet. 

VIKTIG: 
Etter bestilling mottar du en e-post med link til produktet og medlemssiden.

Har du spørsmål om programmet eller trenger hjelp til noen øvelser? 

Kontakt oss ved å klikke her!

 
 
Ei flittig dame i Team Lewel startet å trene The Ultimate Bikini Body for 4 uker siden, i tillegg til at hun har tatt sykkel til jobb isteden for bil! Nå har hun snudd hverdagen sin på hodet:  "Etter 4 uker bildet til venstre i rødt er tatt før jeg spiste noe denne dagen. Bildet til høyre er tatt nå nettopp etter en hel dag med x antall måltid og nylig inntatt måltid.  Jeg ble genuint SUPER lykkelig når jeg så disse bildene i dag. Jeg har ikke følt meg vel i egen kropp på to år. Hatet det jeg så i speilet. Gråt når jeg så kroppen min i speilet. Det var faktisk så ille at jeg brukte sette meg ned på baderomsgulvet og hulkgråte. Da skjønte jeg at jeg måtte ta grep. Kroppen er nå lettere, sterkere og innehar myyye mere energi enn før.  Takk til alle her inne som deler og motiverer. Jeg finner mye motivasjon i andre sine reiser. Jeg håper min reise kan motivere andre og. Ha en fin treningsuke videre "  

Ei flittig dame i Team Lewel startet å trene The Ultimate Bikini Body for 4 uker siden, i tillegg til at hun har tatt sykkel til jobb isteden for bil! Nå har hun snudd hverdagen sin på hodet:

"Etter 4 uker bildet til venstre i rødt er tatt før jeg spiste noe denne dagen. Bildet til høyre er tatt nå nettopp etter en hel dag med x antall måltid og nylig inntatt måltid.

Jeg ble genuint SUPER lykkelig når jeg så disse bildene i dag. Jeg har ikke følt meg vel i egen kropp på to år. Hatet det jeg så i speilet. Gråt når jeg så kroppen min i speilet. Det var faktisk så ille at jeg brukte sette meg ned på baderomsgulvet og hulkgråte. Da skjønte jeg at jeg måtte ta grep. Kroppen er nå lettere, sterkere og innehar myyye mere energi enn før.

Takk til alle her inne som deler og motiverer. Jeg finner mye motivasjon i andre sine reiser. Jeg håper min reise kan motivere andre og. Ha en fin treningsuke videre "
 

 

Stine

STINE

Jeg er såå fornøyd med resultatene jeg har fått etter jeg bestilte dette programmet av @teamlewel 💖Ting skjer 😇

Danilea

DANIELA

4 uker er gått siden jeg starta på dette programmet og jeg kan med hånden på hjertet si at det ga meg treningsgleden tilbake!