START DIN REISE MOT EN STERK OG FIT HVERDAG

Det eneste som holder deg tilbake er deg selv.

Ta det første steget mot struktur og vedvarende resultater. Føler du at du til nå har prøvd hard og lenge, uten å lykkes - er dette stedet for deg.

Finn ditt nye treningsprogram her
Kjenner du deg igjen i en eller flere av disse påstandene?
Isåfall er det ikke særlig rart du ikke ser resultater av tiden du legger ned på senteret!

Jeg fører ikke treningslogg...
Jeg er usikker på hva makskapasiteten min er..
Jeg trener sporadisk og følger ingen spesifikk plan.
Jeg har aldri trent et treningsporgam som fokuserer på å bli sterkere...
Jeg er usikker på hvordan jeg bør legge opp treningen for å få de resultatene jeg ønsker meg...
Jeg er umotivert og er lei av å ikke se resultater av timene jeg legger ned i trening.....

SLIK VELGER DU RIKTIG PROGRAM

Ikke havn i fella med å velge et program du ikke er sterk nok for. "Sterk nok" tenker du - og ja, la meg repetere: sterk nok! Det er nemlig slik at du kommer til å få mye mer igjen for det å bygge opp styrken din først - før du går over til et program med høyere repetisjonstall, dersom du ikke er sterk nok for å trene med tung belastning på høyere reps. 


La meg illustrere: Du mestrer 10 knebøy på 30 kg. Ved å trene styrke (5-8 reps) kunne du innen kort tid trent med 50 kg på samme antall reps. DET blir det resultater av. Starter du rett på 10 reps med 30 kg kommer du til å bruke mye mer tid på å nå 50 kg - kontra ved å starte med et styrkeoppbyggingsprogram. 

FINN DITT NYE TRENINGSPROGRAM

Ta det første steget mot struktur, lærdom og resultater. Du kommer ikke til å se deg tilbake (med mindre du ser etter bootygains i speilet)

Vårt mål er å se deg lykkes

Derfor har vi satt sammen flere ulike programmer, slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre når du setter i gang treningsøkta!

Startprogram

Her finner du et program å starte med som passer alle slag nivåer. Når du nærmer deg slutten av ett program tar vi kontakt med deg og anbefaler videre steg i prosessen.

Forklaring av alle øvelser

I programmet ditt kan du klikke på øvelsen, som åpner en videoforklaring av øvelsen. Er du usikker på teknikk kan du alltids sende oss en video og få tilbakemeldinger på det.

Resultatgaranti

Oppnår du ikke resultater i løpet av perioden du trener et program fra oss får du 100% av pengene tilbake. Mer info om resultatgarantien finner du i trenings oppsettet ditt. 

Hvorfor bør du ha et treningsprogram? 
Uten en plan vil du ikke på langt nær oppnå de resultatene du kunne fått med en. Med mindre du elsker å henge på treningssenteret vil tiden brukt der være bortkastet. Ved å strukturere øktene med et nøye planlagt oppsett vil du belaste musklene dine riktig, nok og med en intensitet tilrettelagt for å få resultater.

Hva får jeg ut av å følge en plan fra Lewel? 
Med en plan fra oss vil du lære alle prinsipper innenfor styrketrening og få kunnskap nok til å selv opprettholde progresjon og fremgang. Du vil få innsikt i flere ulike fremgangsmåter du kan ta i bruk når du stagnerer eller ved andre program senere. 

Hvordan er treningsøktene satt opp? 
Alle våre programmer er satt opp slik at du skal trene innenfor en gitt repetisjons range for hver øvelse. La oss ta knebøy 3 x 5-8 reps som et eksempel. Hver gang du klarer 8,8,8 reps i alle settene, DA vet du at du er sterk nok til å øke til neste gang. Dersom du ikke klarer maks reps i alle sett, eksempel "8,7,6" - da bruker du samme vekt til neste gang. På denne måter øker du enten i reps eller belastning og vil ALLTID ha fremgang på trening.  men har progresjon ved å mestre flere reps.  

På denne måten vil du alltid ha fremgang - enten i reps eller økt belastning, som garantert gir resultater på sikt. Dette gjør også at du alltid vet hvilken vekt du skal trene med. 

PROGRESJON PÅ TRENING ER NØKKELEN TIL SUKSESS 

Hva bør jeg tenke på når jeg velger treningsprogram? 
Først og fremst bør du være ærlig mot seg selv og kartlegge hvor mange dager du faktisk ønsker å sette av til trening. Det er bedre å klare å fullføre 3 økter enn å ikke klare å fullføre et 4 dagers program. Det er viktig å huske på at MEST IKKE ER BEST! 

Er du en av de som trener 6-7 dager i uken og ikke får de resultatene du ønsker deg så er det mest sannsynlig fordi du trener for ofte og med feil intensitet/belastning. 

I de aller fleste tilfeller anbefaler vi faktisk å starte på et 3 dagers styrkeprogram og heller legge til en bonus-dag selv (å ta i bruk prinsippene du har lært) for å FØRST bygge opp styrken i en periode, for så å gå videre på et program med flere repetisjoner. Av erfaring har vi sett at det er det som gir best resultat. 

Hvorfor? Jo, for musklene dine vil respondere bedre på å gjøre flere repetisjoner med tung vekt (som du bygger opp styrke til via styrkeprogrammet) kontra om du starter rett på et 4 eller 5 dagers program uten å ha styrken på plass. 

Hvor lenge bør du følge programmet? 
Dersom musklene dine skal utvikles trenger de å systematisk belastes over en lengre periode. Du har kanskje hørt at "skal du bli god i noe så må du trene på det du skal bli god i"? Det samme gjelder for styrketrening. Du kan følge planen så lenge du har progresjon eller som vi anbefaler i 8-10 uker. 

Kropp er ferskvare og tilpasningsdyktig. Derfor trenger den en forandring etter en periode på samme plan for å opprettholde fremgang.

Hva skjer etter at jeg er har fulgt planen i de anbefalte 8-10 ukene?  
Uansett kjøp av program vil vi etter noen uker kontakte deg pr mail og anbefale et nytt program for å sikre at du hele tiden utfordres og løftes videre fra det programmet du allerede har.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.