LEWEL

SANDRA Jokic

UTDANNING OG ERFARING

Utdannet Personlig Trener gjennom AFPT og har et år på NTNU Bevegelsesvitenskap. Startet som online coach i 2013 og har siden den gang fulgt drømmen ved å startet eget selskap, Lewel Coaching i 2017. Siden den gang har jeg coachet hundrevis mot sitt mål – gjennom vanlig coaching eller konkurranse coaching.

TRENINGSERFARING

Min treningserfaring kommer først og fremst fra turn. Konkurrerte i det fra jeg var 6 til 12 år, som utvilsomt har vært med på å forme interessen for trening generelt og skapt en passion for kroppsbeherskelse. Senere år fant jeg treningsgleden på gymmet som i 2014 førte til verdensmester tittel og pro-card i Bikinifitness. 

JEG ØNSKER Å COACHE DEG SOM

Er lærevillig og åpen for å lære noe nytt innenfor trening og teknikk. Deg som trenger hjelp med å finne riktig fokus når det kommer til balansen mellom sunn mat og kos. Deg som ønsker å stramme opp kroppen, få bedre selvtillit og føle seg vel med seg selv. 

FRA MED TIL DEG

Å føle seg vel kommer innenfra. Det hjelper ikke hvor hardt du står på mot mål om du ikke klarer å se eller nyte progresjonen du skaper på veien. Som coach vil jeg hjelpe deg fokusere på de små, positive endringene og fjerne “alt eller ingenting” mentaliteten vi ofte tviholder på. Livet er ikke sort/hvit! Lær å lik prosessen, så finner du små gleder hver dag istedenfor å vente helt til du er i mål! Kost og trening skal være gøy og givende.