DARE TO LIVE

27788398_10213898258482755_8013725446729137138_o.jpg

LEWEL ULTIMATES

Det første stegen mot scenen. 
Premium Coaching til en Bikini Fitness-fysikk. 

 En personlig coach som lytter til deg og tilrettelegger etter dine behov fram mot konkurransedagen.
En personlig tilpasset plan som fungerer for din kropp og din hverdag.
En trygghet for at du får full uttelling for tiden du bruker på trening og kosthold. 
En garanti om at du oppnår målbare resultater når du trener og spiser etter din skreddersydde plan.
✓ Et team som er på samme reise som deg. 

 
Lewel Ultimates
 
 

Lewel Ultimates

Er Team Lewels Bikini-Team. Alle som skal stille og som trener for å stille i en fremtidig konkurranse er med på laget. Her får du personlig veiledning av kosthold og trening med mål om å forme en bikini fitness-kropp. Poseringene er viktig og uansett om du skal stille på førstkommende konkurranse eller trener for å bli tatt ut til en senere konkurranse så får du poserings-webinar.

Dette er et sammensveiset team og vi møtes for månedlige weekend samlinger når det er 3 måneder igjen til konkurranse. Disse samlingene er åpne for alle som trener på Lewel Ultimates, så du kan være med å posere selv om du ikke er med i førstkommende konkurranse. 

 
Elise

Livet ut..

Det er ikke overranskende
Etter flere år i treningsbransjen har vi sett forskjellige team bruke forskjellige metoder for å få utøverne sine i klar til konkurranse. Vi har aldri sett noen som har fokus på hva som kommer etter en konkurranse. Det var et krav fra vår side når vi startet Team Lewel AS at trening skulle handle om trivsel og bygge opp under en sunn livsstil. Derfor slipper vi ikke utøverne fra synet før de har normalisert kostholdet og trening etter konkurranse. Før konkurranse snakker vi åpent om hvilke stadier man går gjennom både før og etter konkurranse for å gi og dele kunnskap som er nyttig livet ut. Etter konkurransen er ferdig får alle en plan de kan bruke inn i det "normale" liv som venter etter en konkurranse. 

Idrettsutøver med et team i ryggen
Din oppgave er å trene og spise den maten som står på planen din, vår oppgave er å legge tilrette for at du kan gjøre det med et smil om munnen og en følelse av at dette er riktig! Vi ordner med planer som passer inn i din hverdag og gir deg nøyaktig det du trenger, uten at du behøver å regne ut hvor mye mat det skal være eller tenke på når du skal bytte treningsprogram. Du har ukentlig kontakt med coachen din som følger nøye med på din progresjon og gjør justeringer på 

Spørsmål og svar

Vi får mange henvendelser fra damer som har en drøm om å stille i bikini fitness, og veldig mange føler at det er noe som holder de tilbake fra å ta det første steget.
De vanligste spørsmålene er: 


Jeg er over 30 år og mamma. Er det for seint å stille i bikini fitness? 
Svar: Å være mamma er ikke et hinder for å konkurrere i Bikini Fitness, faktisk så er mange av damene som kommer helt til topps mødre. I bikini fitness er det forskjellige klasser, avhengig av alder, høyde og erfaring. Er over 30 år er det absolutt mulig å konkurrere. Lewel Ultimates er et team med god variasjon i klassene, med damer som stiller i flere aldersklasser.

Hvor fort kan jeg konkurrere? 
Svar: Det kommer an på utgangspunktet ditt, og vi tar en vurdering av det ut ifra søknaden du sender oss. Vi er opptatt av å gjøre konkurransen så skånsom som mulig og legger opp et løp med sunn vektnedgang fremfor jojo-slanking. 

Hva gjør dere på samlingene? 
Svar: Alle samlingene starter med poseringstrening og T-walk, deretter er det trening og tid hvor vi omgås og utøverne kan stille coachene spørsmål som de lurer på. Vi finner Bikini til konkurransedagen, de er skreddersydde så farge og form må bestemmes i god tid i forveien. På søndagen har vi foredrag og/eller kurs, forskjellige foredragsholdere kommer og snakker om aktuelle tema. Spiseforstyrrelser er alltid et tema på første samling. Kropp og sinn går gjennom en stor forandring frem mot konkurranse og mat er et stort tema blant utøvere før konkurranse. Derfor er det viktig å informere om tanker og følelser som ofte oppstår både før og etter konkurranse. 

Hva skjer etter konkurranse? 
Svar: Etter siste konkurranse fortsetter coachingen. Da får alle utøvere en ny kostholdsplan som skal følges i 1 måned. Dette er for å gradvis øke matmengden og få kroppen tilbake til sin idealvekt på en sunn måte. 

Jeg er usikker på om jeg vil konkurrere men vil se hvor lange jeg kan komme med trening.
Svar: Vi kan coache deg som om du skulle konkurrere. Du må ikke konkurrere selv om du blir coachet av oss. Er du i god form når vi har uttak vil vi spørre deg om du ønsker å stille for oss. Hvis det passer for deg, så er du med!  

 

Har du lyst til å snakke med oss? 

 
GARANTI (9).png

Du er fokus

I motsetning til mange andre coachingtjenester, så er vårt trenings- og kostholdsprogram spesielt tilpasser deg, din hverdag, ønsker og erfaring. Du snakker med coachen din hver uke, som tilpasser alt perfekt for deg. 

 

GARANTI (10).png

Coacher som bryr seg

Lewel Ultimates er en familie! Vi bryr oss om at du skal finne trivsel og mestringsfølelse i det du gjør. Vi er alltid her for deg, og lytter til deg. Det er en ære å være en del av din reise, og vi vil at du skal føle deg trygg og at du har noen å spille på lag med hele veien. 

 
GARANTI (11).png

Klarhet i trening og kosthold

Du trenger ikke å bekymre deg for hva du skal spise, hvordan du skal trene eller ditt neste steg bør være. Forvirra? Spør oss, så gjør vi alt vi kan for å gi deg klarhet. La oss finne ut av detaljene, og nyt hverdagen din! 

GARANTI (12).png

Tilpasset din hverdag og ønsker

Ferie? Ikke noe problem. Reise med jobben? Vi hjelper deg. Passer det bedre å trene hjemme istedenfor på gymmet en uke? Det er greit. Uansett hva som foregår i livet ditt så tilpasser vi planene så du kan fortsette og få gode resultater. 

 
GARANTI (13).png

LAget for virkelige liv

Sammen med deg kartlegger vi din hverdag og lager planer som du enkelt kan følge i din hverdag. Selv om du er på diett så gjør vi alt for at du skal få spise den maten du liker. 

GARANTI (4).png

Varige resultat

Det finnes ingen quick fix. Vi har tro på å hjelpe deg å komme i konkurranseform på en så skånsom måte som mulig, da vil det også være lettere å holde formen etter konkurranse. Vi har ikke tro på "brokkoli og torsk-dietter" og alt for intense treningsplaner som gir rask vektnedgang, muskeltap og like rask oppgang i vekt. 

 
GARANTI (6).png

100% resultat-garanti

Vi binder oss til å gi deg resultater. Derfor har vi 30-dagers resultat-garanti. Har du ikke oppnådd målbare resultater i perioden du har blitt coachet av oss, så får du pengene tilbake. Fortell oss om det innen 30 dager etter første betaling så får du full refusjon av første måned. Investerer du i oss, så investerer vi i din suksess!

Har du lyst til å være med?
Send oss en uforpliktende søknad i dag, så kontakter vi deg og snakker om veien videre!


FRA VÅRE KUNDER

 
Elise

ELISE

Coachinga fra lewel ❤ Tilrettelegger mat og trening til hver enkelte person, avhenging av hver enkeltes forutsetninger og behov. Hvis problemer skulle oppstå, er dem raske med å finne en "veg ut" med å evt finne en annen løsning på både trening og mat som tilsvarer. Opplever også å få raske tilbakemeldinger og svar på det jeg måtte lure på. Her blir vi tatt virkelig godt vare på av et helt fantastisk team. Ikke nok med dette, men coachene i team lewel er fyllt med bare godhet, ærlighet og positiv energi. Gooo lewel! 😍

Frida

frida

Er så mye bra å si om dere, da😍 Det er utrolig lærerikt å få noen andres synsvinkel på seg selv, eget kosthold og trening. Man blir jo ofte litt blind og går fast i gamle vaner og tanker, og det er så lett å tvile på seg selv om det ikke alltid går riktig vei! Å få coaching fra dere med så mye kompetanse og erfaring er gull verdt😁 For ikke å snakke om den positiviteten og energien som kommer med alt dere tar i, som gir så mye motivasjon. Trening og mat skal først og fremst være gøy, også når man er på diett og konkurranseoppkjøring! Innstillingen og holdningen dere har til det hele er veldig inspirerende🤩

 
Hanna

Hanna

Coachinga er fylt med positivitet, god tilrettelegging og ærlig tilbakemelding! Coachen er alltid tilgjengelig for spørsmål eller problemstillinger, og dette skaper en enorm trygghet rundt både trening og kosthold. Jeg føler meg alltid sett og hørt, og med et team som setter fokus på positivitet og at trening og diett skal være gøy er det utrolig motiverende å være en del av teamet😍 Nøkkelen til trygghet og progresjon er god kommunikasjon, og dette er definitivt på plass her! Det beste med teamet må være at coachen alltid tar deg på alvor, sprudler med masse positivitet og alltid er tilgjengelig, uansett om det er snakk om spørsmål, tilbakemeldinger eller om du bare har en dårlig dag.

Amanda

amanda

Den store forskjellen på dere og andre er at dere er så tilgjengelige! Føler meg sett og hørt av dere. Er det noe jeg lurer på så får jeg raskt svar og det setter jeg pris på 🙂 Føler dere utstråler positivitet og har god kommunikasjon med oss, det gir en ordentlig god teamfølelse! Så føler jeg at dere har troen på at vi skal lykkes! Noe som fører til at jeg stoler på dere og tørr å åpne meg og dele mer med dere🙌🏻 Jeg har tidligere følt at de som har fulgt meg opp er mer opptatt av å fremheve seg selv og at de ikke har hatt trua på at jeg kan nå målet mitt om å stå på scenen. Dere derimot motiverer og gir gode kontruktive tilbakemeldinger som faktisk er verd noe!

 
Alexandra

Alexandra

Coaching fra team lewel <3 en av tingene jeg synes er så utrolig bra er hvor tilgjengelige dere er og hvor lett det er å stille dere spørsmål! En annen ting jeg setter utrolig høyt er at dere er så flinke til å gi grundige tilbakemeldinger på alt jeg lurer på, og at dere viser så bred kompetanse 🙌 Det har vært så utrolig lærerikt og morsomt å ha dere som coacher. Jeg har lært masse om meg selv, kosthold og trening! Også er det så tydelig at dere virkelig bryr dere om oss <3 Dere er så gode <3

Kine

Kine

Jeg er overrasket over kvaliteten på coachingen hos Team Lewel. Man får alltid gode, utdypende svar på spørsmål. Coachene har alltid et smil på lur, og du føler deg verdsatt og sett. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Team Lewel, dette er en investering for livet!


 

Har du lyst til å være med?
Send oss en uforpliktende søknad i dag, så kontakter vi deg og snakker om veien videre :)

 
Passion Project (2).png