LEWEL

JEANETT

UTDANNING OG ERFARING

Utdanning gjennom Norges Idrettshøyskole.
Har tidligere jobbet som Daglig leder på helsestudio og har jobbet som Personlig Trener og gruppeinstruktør siden 2012. Online Coach gjennom Afpt og ulike sertifiseringer som gruppeinstruktør. Jobber i dag som kroppsøvingslærer på Videregående Skole ved siden av jobben som Online Coach, PT og instruktør.

TRENINGSERFARING

Har vært trofast mot både styrketrening, løping, yoga og bevegelighetstrening siden 2012.  Jeg liker meg best på gymmen der jeg kan løfte tungt i vektavdelingen eller svette godt til mer Crossfit inspirerte økter.  Jeg har både syklet og løpt Birken og har god erfaring med å bygge opp kondisjon og å trene skadeforebyggende. 
Gjennom 3 graviditeter har jeg også tilegnet meg god erfaring med trening i graviditet og tiden etter fødsel. 

JEG ØNSKER Å COACHE DEG SOM

Kanskje sliter med å finne en god balanse og som ofte ender med å sabotere deg selv i fra å nå målene dine. Som enten er helt i startfasen av en livsstilsendring eller som er nesten der du ønsker å være men som trenger hjelp til å få inn vaner som varer.  Jeg kan hjelpe deg ned i vekt, hjelpe deg å stramme opp, bli sterkere, finne følelsen av mestring og velvære.  Jeg kan hjelpe deg å holde balansen i alle livets faser og når livet skjer. 

FRA MED TIL DEG

Det er viktig å bli både sett og forstått dersom vi ønsker å oppnå et mål. Vi trenger en støttespiller og noen som viser forståelse men som også pusher oss nærmere målet når vi selv begynner å tvile. Balansert kosthold og trening skal ikke være en byrde men noe som kommer av seg selv og som føles lystbetont. Veien dit er ikke alltid enkel, men sammen så kommer vi dit. Og jeg skal hjelpe deg å oppdage alle de små seirene dine på veien!