LEWEL

HELENE

UTDANNING OG ERFARING

Utdannet kostholdsveileder gjennom AFPT og holder på med utdanning som personlig trener. Fikk jobb som kostholdscoach i Lewel i 2020 og har etter det fått hjulpet andre med å finne et balansert kosthold som gjør at de når sine mål selv med masse god mat og ekstra kos. Du og jeg jobber sammen for å finne det kostholdet som passer inn i din hverdag og som du trives med. 

TRENINGSERFARING

Gjennom hele oppveksten har jeg drevet med dans og konkurrert i dette. Planen det siste året var å stille som fitnessutøver, men corona kom i veien for det. Det har uansett medført en del erfaring innen trening, det mentale og kosthold som jeg tar med meg videre. Elsker å trene styrke og føle på mestringsfølelsen jeg får når jeg trener. 

JEG ØNSKER Å COACHE DEG SOM

Ønsker å gå ned/opp i vekt, spisse formen ekstra ved hjelp av et bedre kosthold, få til en livsstilsendring som gjør at du får det bedre og en lettere hverdag. Kosthold har så enormt mye å si og jeg gleder meg til å hjelpe flere på veien mot en sunnere livsstil!

FRA MED TIL DEG

Kosthold er noe mange har et anstrengt forhold til. Veldig mange tenker de må spise lite i løpet av dagen, at de ikke kan spise ris/poteter/pasta/brød, at å spise litt sjokolade ødelegger all jobben du har gjort før og da er det bare å drite i alt. Jeg som kostholdscoach vil hjelpe deg å innse at dette IKKE stemmer! Jeg har vært der selv. Jeg har kjent på de samme følelsene. Jeg har vært redd for å spise forskjellig ting fordi jeg har hørt eller lest et eller annet sted at det ikke er bra. Jeg valgte selv en dag å skaffe meg en coach og fikk en skikkelig ahaa-opplevelse når det kom til kosthold. Plutselig kunne jeg spise alt jeg ikke turte før, jeg kunne spise mye, jeg kunne til og med kose meg litt hver dag og fortsatt oppnå de resultatene og målene jeg hadde! Den opplevelsen har jeg lyst til å gi til deg som kunde. Jeg vil få bort de negative tankene rundt mat og hjelpe deg med å finne tilbake kosen med å spise. Vi skal sammen finne en balanse mellom et sunt kosthold og kos som gjør at DU trives og oppnår de resultatene du ønsker.