LEWEL

FRIDA

UTDANNING OG ERFARING

Per dags dato jobber jeg som turnusfysioterapeut I Norge med utdanning fra Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Turnusperioden min kombineres med skriving av bacheloroppgave, der jeg skriver om hvordan frivektstrening kan øke styrke og redusere smerter for personer som opplever kroniske korsryggsmerter. Dette er noe som skal testes ut i løpet av turnusen min.  I tillegg til dette har jeg tatt årsstudium i Medisin grunnfag og et halvt årsstudium i ernæring.

TRENINGSERFARING

Jeg har trent styrke i omtrent 7 år nå, og i de siste 3 årene har jeg fokusert mye på styrkeløft, muskelvekst og teknikk. Planen var å konkurrere i styrkeløft nå i vinter, men ble avlyst pga koronasituasjonen, så håpet er å få gjennomført konkurransen i løpet av våren 2021 om tiltakene letter.

JEG ØNSKER Å COACHE DEG SOM

Som vil bli sterkere, bygge muskler, oppnå en vektforandring, forbedre teknikk i ønsket løft og er ellers er en målbevisst person. Jeg ønsker å coache deg som eventuelt har skader/smerter som hindrer deg i hverdagen og/eller på trening, slik at du kan komme tilbake til aktivitetene du elsker! 

FRA MED TIL DEG

Velger du meg som coach ønsker jeg å få deg til å føle deg bra både fysisk og psykisk. Jeg vil sette opp treningen og kostholdet ditt basert på hva som passer din hverdag, slik at det naturlig blir en del av din livsstil. Du kan forvente god veiledning innenfor teknikk så du kan føle på selvsikkerhet når du gjør øvelser, om det er hjemme eller på treningssenter. Dette blir et samarbeid mellom oss to, og målet er at du opplever god fremgang som igjen vil gi deg mestringsfølelse.

Gjennom oppfølgingsperioden av meg vil du tilegne deg kunnskap du kan ta med videre i livet. Etter eventuelt endt oppfølging har du blitt godt kjent med hva kroppen din kan og har behov for, og kan selvstendig jobbe videre mot ditt langsiktige mål.