LEWEL

fremside lek

 
Skjermbilde 2018-07-19 kl. 14.27.12.png
 

LEV VEL COACHING

Her får du en kombinasjon av kost og treningsprogram tilpasset deg, med personlig oppfølging fra en av våre nøye utvalgte coacher. Oppnå resultater raskere enn hva du ville gjort på egenhånd!

Beach Boy.png

Du kan velge mellom 4 og 12 uker eller 6 og 12 måneder, basert på ditt behov. 

4 uker passer best for deg som ønsker å få en plan å forholde seg til. 

12 uker passer best for deg som ønsker litt ekstra drahjelp i starten, før du sitter på verktøyene du behøver for å klare deg selv. 

6 og 12 måneder passer best for deg som ønsker en livsstilsendring - og som vet du vil behøve ekstra motivasjon på veien.

 

Pakken inkluderer
- Skreddersydd kostholdsplan
- Tilpasset treningsprogram
- Oppfølging av coach
- Medlemskap i Team Lewel facebook-gruppe

Skreddersydd kostholdsplan

Dette er valget for deg som KUN ønsker tilrettelagt kosthold. Med en kostholdsplan fra oss vil du få flere alternativer for hvert måltid hvor alle alternativer er oppgitt i mengde, stykk eller gram.
 

Alt du behøver å gjøre er å velge det alternativet du har lyst på, der å da. All mat på planen er basert på helt vanlige dagligvarer - ingen hokus pokus!  

For å sikre at du har fått en plan tilpasset ditt kaloribehov, følger vi deg gjennom de første 4 ukene for å gjøre eventuelle justeringer eller tilpasninger. 

Du kan velge mellom 4 og 12 uker eller 6 og 12 måneder, basert på ditt behov. 

Planen du får baseres på ditt kaloribehov etter personlige utregninger som høyde, vekt, aktivitetsnivå, mål, yrke og mere til. 

 

Pakken inkluderer
- Skreddersydd kostholdsplan
- "Kostholdstips", E-boka vår
- Oppfølging av coach
- Medlemskap i Team Lewel facebook-gruppe

treningsprogram

Mangler du struktur på trening? Opplever du at resultatene uteblir? Har du behov for ny treningsmotivasjon? Vi har treningsprogram for alle slag, gled deg over et nytt program fra shoppen vår! 

Du velger det programmet som appellerer mest, laster det ned til dine enheter med umiddelbar tilgjengelighet og trener deretter på egenhånd.

Kjøp av treningsprogram inkluderer ikke ukentlig veiledning, men alle programmer kommer med teknikkvideo for alle øvelser - og vi stiller oss disponibel for tilpasninger ved behov. 

Vi har planer for fettforbrenning og oppstramming, kroppsforming og muskelbygging. Du kan velge mellom 3, 4 og 5 økter i uka og legge til cardio etter eget ønske, dersom du ønsker en ekstra fettforbrennende effekt. 

Pakken inkluderer
- Fullt treningsprogram, med forklaringer, hviledager og teknikk-videoer for alle øvelser.
- Tilpasninger etter behov
- Medlemskap i Team Lewel facebook-gruppe

Kost påvirker hormonbalansen, energinivået ditt og hvordan du føler deg. 
Fysisk aktivitet medfører økt selvtillit, mer energi og et rush av endorfiner.


Ved å kombinere disse to aspektene vil du innen kort tid kjenne en positiv ending manifestere seg i deg.