LEWEL

Elin Cecilie Rød

UTDANNING OG ERFARING

Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT og siden desember 2019 har jeg hjulpet over 50 klienter til å nå sine mål her hos Lewel Coaching.Jeg har spesialisert meg i å hjelpe med store livsstilsendringer hvor vi sammen har fokus på mestringsfølelse og den mentale prosessen i å endre sine kost- og treningsvaner. 

TRENINGSERFARING

Jeg har alltid vært aktiv og har bedrevet en rekke aktiviteter som bl.a. fotball, håndball, undervannsrugby og kickboxing. Siden 2014 har gymmet vært mitt fristed hvor jeg kan utfordre meg selv og føle på mestring. Jeg har også i senere tid fått øynene opp for funksjonell fitness med fokus på en helhetlig sterk kropp.
 
Selv om jeg alltid har vært en aktiv person har jeg også alltid vært veldig glad i mat. Jeg har store deler av mitt voksne liv gått opp og ned i vekt, jeg har prøvd utallige dietter og strevd med å finne “min greie”. I senere tid har jeg jobbet mye med mentalitet rundt slanking vs. livsstil med varig endring av kost- og treningsvaner. Jeg mener bestemt at livsstilsendringer må skreddersys hvert individ for å skape varige resultater. 
 
“det er planene som skal passe inn i din hverdag, det er ikke du som skal passe inn i planene”

JEG ØNSKER Å COACHE DEG SOM

Ønsker å gjøre en livsstilsendring, gå ned i vekt, bedre din helse, få overskudd i hverdagen og ha fokus på mestringsfølelse i de endringene du skal gjøre.

FRA MED TIL DEG

Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å endre sine vaner, jeg mener bestemt at det viktigste vi gjør sammen er å ha fokus på å skreddersy oppfølging, kost- og treningsplan etter DINE behov. Vi skal ha det gøy med prosessen og du skal føle at du har noen i ryggen til enhver tid. Balanse er nøkkelordet i en sunn livsstil – verdig endring kommer når vi gjør noe vi trives med og har lyst til å gjøre igjen!