HVORDAN VIL DET FØLES Å HA DRØMMEKROPPEN UTEN Å MÅTTE BEKYMRE SEG FOR HVA MAN SKAL SPISE OG HVORDAN MAN SKAL TRENE? 

Design uten navn (1).png

TEAM LEWEL COACHING

Passer for alle de der ute som er klare for å oppnå varige resultater! Med Online Coaching vil du tilegne deg kunnskap om egen kropp, hva du bør spise for hvert eneste måltid i løpet av dagen og hva som må til for å oppnå ønskede resultater. Har du et ønske om å bedre din livskvalitet, føle deg smashing og tilegne deg sunne vaner som gjør deg godt? Da er Online Coaching noe for deg! 

Med Online Coaching får du: 
 En coach som lytter til deg og dine behov og tilrettelegger kost og treningsprogram etter dine behov.
Et skreddersydd kost og trenignsporgram, passet din hverdag.
En støttespiller å dele resultater og utfordringer med på veien.
En garanti om at du oppnår målbare resultater når du trener og spiser etter din skreddersydde plan.

Din coach vil alltid være tilgjengelig for deg, og støtte deg igjennom alle ukene dere er sammen. 


HVORDAN FUNGERER DET?

Du kan velge i mellom:
4 ukers Online Coaching koster 4500,-
12 ukes Online Coaching koster 3300,- pr mnd (med binding i 3 mnd) 

Hvordan kan jeg melde meg på Online Coaching? 
For å bli coachet av oss i Team Lewel starter reisen med å klikke på "kom igang"-knappen nedenfor. 

Du vil da få opp ett utfyllingskjema med enkle spørsmål som gjør oss LITT bedre kjent med deg og hva det er du er ute etter. Du oppgir eksempelvis 4 eller 12 uker, hva du ønsker hjelp med, om du har noen skader/allergier vi bør vite om - og om du er over 18 år. (Skulle du ikke være det behøver vi en bekreftelse fra en foresatt om at det er i orden at du blir coachet av oss). 

Etter å ha sendt inn meldingen vil du motta et svar i fra oss, som forklarer veien videre. Du vil da motta et litt mer detaljert skjema for utfylling, slik at vi kan lage det perfekte oppsett for deg!  

12.16.19 (3).png

Kosthold

Maten er viktig og gir kroppen det den trenger seg for å utvikle seg på den måter du ønsker. I planen får du alle næringsstoffene du har behov for. I tillegg til tradisjonell mat vil kostholdsplanen din bestå av glutenfrie, laktosefrie og vegetariske alternativ. 

Treningsbilder (1).png

Trening

Coachen kartlegger dine behov og setter opp et program som passer din kropp, uansett om dette er første gangen du trener eller om du har mange års erfaring.  Alle øvelsene er demonstrert i video slik at du enkelt kan sjekke hvordan du gjør øvelsen, uansett hvor du er!

mobile_20180117_174129.jpg

oppfølging

Coachen din gir deg tett oppfølging og hjelper deg med kost, trening og motivasjon. Hun følger nøye med på progresjon og gjør justeringer om nødvendig. Lurer du på noe underveis så er coachen din der for deg! 


Lurer du på noe, eller har lyst til å snakke med oss? 

coaching (1).png

Spørsmål: Når det finnes så mye informasjon om kosthold og trening, hvorfor sliter folk flest med å få den koppen og den helsa de ønsker seg? Og hvorfor ser de på det som et ork?

Svar: Det var eksakt på grunn av dette at vi gikk fra å jobbe som PT og coach i Trondheim til å starte Team Lewel AS. Vårt ønske er enkelt: Ta knekken på tomme lovnader, jo-jo dietter, og forvirrende tips og tilby en effektiv, personlig og ikke minst trivelig tilnærming til trening, kosthold og helse som hvem som helst kan bruke for å komme i bedre form og ha det bedre med seg selv. Selv om de har prøvd og feilet tidligere. 

I løpet av det året vi har holdt på har vi coachet et bikini-team som skal konkurrere til våren i tillegg til å ha hjulpet flere mennesker til en sunnere livsstil ved å endre vaner, trening og kosthold. Vi har samlet alle sammen i en medlemsgruppe hvor de kan dele inspirasjon, spørre oss om hjelp og avtale å møtes for å trene sammen. 

Vi tror på et samfunn hvor fremmede prater med fremmede,  hvor vi kan være venner selv om vi er ulike <3 

Varige resultat

Det er ikke overraskende
Etter flere år i treningsbransjen har vi sett overraskende dietter og treningsprogram som er langt utenfor det man kan kalle helsebringende, og det er ikke rart at folk opplever jojo-slanking fremfor varig endring. Derfor får våre kunder alltid en kostholdsplan som er spesielt tilpasset den personen, det samme gjelder trening. Treningen skal passe inn i timeplanen og samtidig være tilpasset personens fysiske form. På den måten trigger vi kroppen til å utvikle seg. For å tilrettelegge for en forsvarlig og varig kroppsendring anbefaler vi alltid pakken på 3 måneder, og mange velger å bruke tjenesten lengre. Etter perioden har du kunnskap som du tar med deg hele livet! 

Har du noen gang drømt om varedeklarasjoner hele natten, og vært redd for hvordan du ser ut på trening? 

Det er ikke meningen at kosthold og trening skal dreie seg om dette. Det skal være en lystbetont opplevelse og derfor får alle våre kunder velge måltider fra en lang liste med oppskrifter som er ferdig utregnet. Og er det noe som mangler på listen, ja da tilpasser vi. På trening gjør vi det enkelt med video og forklaring av alle øvelser, med video direkte i treningsprogrammet har du alltid øvelsesvideoene for hånd. 
 

Lewel.Coaching

En drømmedag...

Du  står opp, tar på deg dine beste treningsklær, kjøper en kaffe på veien og setter kursen mot treningssenteret. 

Du finner frem favorittmusikken, og isteden for å surre rundt tar du frem mobilen med treningsprogrammet som coachen sendte deg på søndag. Du scroller nedover programmet og ser at hun har lagt inn den skulderøvelsen du ønsket. Det er også en ny og morsom øvelse for overkroppen. Yes! 

Etter ei god treningsøkt hopper du i dusjen (etter en kjapp titt i speilet selvfølgelig), tar med deg en sandwich til frokost og drar på jobb. 

Når lunsjtid nærmer seg tar du opp mobilen og sjekker kostholdsplanen. Siden du har vært på trening i dag kan du unne deg noe ekstra! I dag blir det sashimi til lunsj. 

Etter lunsj er det på tide å komme seg tilbake til jobb. Alle andre ser trøtte ut, selv om de er på den 4. eller 5. kaffekoppen i dag. Du er fremdeles fokusert og konsentrert selv om klokken har blitt 1500. Du blir ferdig med arbeidsoppgavene tidlig, sender ut en e-post til teamet og stenger ned PCen for i dag. 

 

På vei hjem stopper du på butikken for kjøpe noen ferske ingredienser til middag. Du tar fem matplanen og ser med en gang hva du trenger å kjøpe til middag, etter 10 minutter er du ferdig med shoppingen. 

Senere, mens middagen står på ovnen er det full musikk på stua mens du nyter en snack. Deretter er det middag med god samvittighet, en time netflix og litt lesing i en god bok. 

Når hodet treffer puta kan du kjenne det: Livet er herlig. 

Og det beste av alt, treningsopplegget tok nesten ikke noe tid! Alt du trengte å gjøre var å følge planen som coachen hadde laget for deg.

Uansett hvordan en perfekt dag ser ut for deg, kan du fortsatt få den kroppen du ønsker og leve et sunnere liv med mindre stress. Selv om du har prøvd program som ikke har fungert tidligere. 

Team Lewel Coaching kan hjelpe deg med akkurat dette, allerede i dag! 

Habit Share.png

I TEAM LEWEL COACHING ELEMINERER VI TILFELDIGHETENE MED ET SKREDDERSYDD PROGRAM SOM GARANTERT FUNGERER FOR DEG - UANSETT TIMEPLAN, TRENINGSFORM OG ERFARING.

Design uten navn (3).png
GARANTI (9).png

Du er fokus

I motsetning til mange andre coachingtjenester, så er vårt trenings- og kostholdsprogram spesielt tilpasser deg, din hverdag, ønsker og erfaring. Du snakker med coachen din hver uke, som tilpasser alt perfekt for deg. 

 

GARANTI (10).png

Coacher som bryr seg

Team Lewel er en familie! Vi bryr oss om at du skal finne trivsel og mestringsfølelse i det du gjør. Vi er alltid her for deg, og lytter til deg. Det er en ære å være en del av din reise, og vi vil at du skal føle deg trygg og at du har noen å spille på lag med hele veien. 

 
GARANTI (11).png

Klarhet i trening og kosthold

Du trenger ikke å bekymre deg for hva du skal spise, hvordan du skal trene eller ditt neste steg bør være. Forvirra? Spør oss, så gjør vi alt vi kan for å gi deg klarhet. La oss finne ut av detaljene, og nyt hverdagen din! 

GARANTI (12).png

Tilpasset din hverdag og ønsker

Ferie? Ikke noe problem. Reise med jobben? Vi hjelper deg. Passer det bedre å trene hjemme istedenfor på gymmet en uke? Det er greit. Uansett hva som foregår i livet ditt så tilpasser vi planene så du kan fortsette og få gode resultater. 

 
GARANTI (13).png

LAget for virkelige liv

Må du ha iskrem for å føle deg komplett? Det gir vi rom for. Elsker du mikrobryggeri og italienske viner? Vi fratar deg ikke fra de tingene du elsker. Isteden for å gi deg en ultra streng diett så legger vi sammen en enkel plan for gode resultater - så slipper du å bli den "rare personen" rundt middagsbordet.

GARANTI (14).png

Varige resultat

Det finnes ingen quick fix. Vi har ikke tro på "brokkoli og torsk-dietter" og alt for intense treningsplaner som gir rask vektnedgang, muskeltap og like rask oppgang i vekt. Derfor anbefaler vi 3-måneders coaching. På den måten kan du få resultater nå - og beholde de resten av livet. Faktisk velger mange å bli coachet i mer enn 3 måneder for å bevare de positive endringene og rutinene på en enkel og effektiv måte. 

 
GARANTI (6).png

100% resultat-garanti

Vi binder oss til å gi deg resultater. Derfor har vi 30-dagers resultat-garanti. Har du ikke oppnådd målbare resultater i perioden du har blitt coachet av oss, så får du pengene tilbake. Fortell oss om det innen 30 dager etter første betaling så får du full refusjon av første måned. Investerer du i oss, så investerer vi i din suksess!

FRA VÅRE KUNDER

 
Elise

ELISE

Coachinga fra lewel ❤ Tilrettelegger mat og trening til hver enkelte person, avhenging av hver enkeltes forutsetninger og behov. Hvis problemer skulle oppstå, er dem raske med å finne en "veg ut" med å evt finne en annen løsning på både trening og mat som tilsvarer. Opplever også å få raske tilbakemeldinger og svar på det jeg måtte lure på. Her blir vi tatt virkelig godt vare på av et helt fantastisk team. Ikke nok med dette, men coachene i team lewel er fyllt med bare godhet, ærlighet og positiv energi. Gooo lewel! 😍

Frida

frida

Er så mye bra å si om dere, da😍 Det er utrolig lærerikt å få noen andres synsvinkel på seg selv, eget kosthold og trening. Man blir jo ofte litt blind og går fast i gamle vaner og tanker, og det er så lett å tvile på seg selv om det ikke alltid går riktig vei! Å få coaching fra dere med så mye kompetanse og erfaring er gull verdt😁 For ikke å snakke om den positiviteten og energien som kommer med alt dere tar i, som gir så mye motivasjon. Trening og mat skal først og fremst være gøy, også når man er på diett og konkurranseoppkjøring! Innstillingen og holdningen dere har til det hele er veldig inspirerende🤩

 
Hanna

Hanna

Coachinga er fylt med positivitet, god tilrettelegging og ærlig tilbakemelding! Coachen er alltid tilgjengelig for spørsmål eller problemstillinger, og dette skaper en enorm trygghet rundt både trening og kosthold. Jeg føler meg alltid sett og hørt, og med et team som setter fokus på positivitet og at trening og diett skal være gøy er det utrolig motiverende å være en del av teamet😍 Nøkkelen til trygghet og progresjon er god kommunikasjon, og dette er definitivt på plass her! Det beste med teamet må være at coachen alltid tar deg på alvor, sprudler med masse positivitet og alltid er tilgjengelig, uansett om det er snakk om spørsmål, tilbakemeldinger eller om du bare har en dårlig dag.

Amanda

amanda

Den store forskjellen på dere og andre er at dere er så tilgjengelige! Føler meg sett og hørt av dere. Er det noe jeg lurer på så får jeg raskt svar og det setter jeg pris på 🙂 Føler dere utstråler positivitet og har god kommunikasjon med oss, det gir en ordentlig god teamfølelse! Så føler jeg at dere har troen på at vi skal lykkes! Noe som fører til at jeg stoler på dere og tørr å åpne meg og dele mer med dere🙌🏻 Jeg har tidligere følt at de som har fulgt meg opp er mer opptatt av å fremheve seg selv og at de ikke har hatt trua på at jeg kan nå målet mitt om å stå på scenen. Dere derimot motiverer og gir gode kontruktive tilbakemeldinger som faktisk er verd noe!

 
Alexandra

Alexandra

Coaching fra team lewel <3 en av tingene jeg synes er så utrolig bra er hvor tilgjengelige dere er og hvor lett det er å stille dere spørsmål! En annen ting jeg setter utrolig høyt er at dere er så flinke til å gi grundige tilbakemeldinger på alt jeg lurer på, og at dere viser så bred kompetanse 🙌 Det har vært så utrolig lærerikt og morsomt å ha dere som coacher. Jeg har lært masse om meg selv, kosthold og trening! Også er det så tydelig at dere virkelig bryr dere om oss <3 Dere er så gode <3

Kine

Kine

Jeg er overrasket over kvaliteten på coachingen hos Team Lewel. Man får alltid gode, utdypende svar på spørsmål. Coachene har alltid et smil på lur, og du føler deg verdsatt og sett. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Team Lewel, dette er en investering for livet!

MØT COACHING TEAMET

 
 
GARANTI (18).png

Sandra

Grunnlegger av Team Lewel AS

Hun leder i dag coaching-teamet og med sin unike måte å formidle på er det lett å la seg påvirke til en positiv endring. Hun har jobbet som coach siden 2013 og hjulpet hundrevis av mennesker mot et sunnere liv!
Hun har studert bevegelsesvitenskap på NTNU og er sertifisert PT gjennom AFPT. Med over 17 bikini fitness konkurranser, har hun tatt med seg titler som både Norges- og Verdensmester. Idag er hun en av tre Proff-utøvere fra Norge, som konkurrerer i bikini fitness, PRO League.

Siriana.png

Siriana

Grunnlegger av Team Lewel AS

Sertifisert PT og har hjulpet mennesker med bevegelsesproblematikk grunnet skade, gravide og endring av kroppskomposisjon.  Hun har en passion for bevegelse og krydrer opp sin egen treningshverdag med aktiviteter fra forskjellige grener. Klatring, sykling, styrketrening og langrenn er klare favoritter! Alle mennesker er forskjellige, og har forskjellige forutsetninger for trivsel. Hun vil fokusere på å finne det som inspirerer akkurat deg til å finne glede i en sunn livsstil. 

 
GARANTI (15).png

Synne

Coach

Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv. 
Hun leter etter de beste metodene for å motivere deg og lager planer som du lett kan følge i din hverdag.
Etter å ha konkurrert i bikini fitness har hun god erfaring rundt forberedelse til konkurranse, kosthold og styrketrening. Hun kan bistå deg med verdifull kunnskap om hvordan det er å være på diett og finne balansen mellom trening, kosthold og hverdagslige gjøremål. PT utdanningen tok hun i Los Angeles og ble sertifisert av American Council of Exercise i 2016.

GARANTI (17).png

Karianne

Coach

Karianne er en sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet. Hun har lang arbeidserfaring innenfor mental helse, og har en mastergrad innenfor dette fagfeltet i tillegg til en videreutdanning innenfor fysisk aktivitet og psykisk helse. Etter to sessonger med bikini fitness bak seg har hun tatt med seg metoder for å opprettholde et naturlig forhold til mat og kropp i etterkant av konkurranse. Karianne hjelper deg å finne krefter du ikke ante du hadde, og sørger for at du holder en stødig kurs mot dine mål.

 
GARANTI (16).png

Kristine

Coach

Hun gjør alt for å se dine behov og tilrettelegge - slik at du kan konsentrere deg om å nyte resultatene! 
Med erfaring fra body fitness, har hun selv kjent påkroppen hva det vil si å jobbe hardt og målrettet. 
Hun har over 10 års erfaring fra treningssenterbransjen både som gruppetrenigsinstruktør og personlig trener. Utdanningen har hun fra idrettslinjen på Befalsskolen for Sjøforsvaret, Norges Idrettshøgskole og NTNU med en bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap.

 

Har du lyst til å snakke med oss?