LEWEL

Blogg

VI FEIRER 1K!

En milepæl å nå 1000 unike mennesker på instagram! Det må jo bare feires! 
ar du lyst til å motta Sprettrumpe Guiden i meldingsboksen din? 

Klikk deg inn på dette innlegget, kommenter JA og tagg treningspartneren din i posten, så vil du umiddelbart motta heftet! 

p1060008_orig.jpg

Tusen takk til alle som følger oss og er med på å danne TEAM LEWEL! ✨

Team Lewel
LEWEL ULTIMATES SAMLING

En fantastisk helg med Lewel Ultimates ble i dag avsluttet med et foredrag om motivasjon og spiseforstyrrelser. Begge deler (den ene mer enn den andre) viktige tema innenfor den grenen vi befinner oss i! I team lewel belyses alle sider av en sak, og vi har stort fokus på å gjennomføre en oppkjøring på en så forsvarlig måte som overhode mulig! I helga har teamet møttes for første gang, og herlighet for en fantastisk gjeng det er! 

p1060054.jpeg

På lørdag hadde vi første poseringsøkt, hvor Sandra guidet jentene gjennom det de må vite, for å ta seg best mulig ut på scenen! Jentene er i rute, skikkelig gøy å endelig få sett de "in real life" - etter å korrespondert på mail i flere uker! 

ikker på at de blir å skinne som diamanter, når scenedagen først kommer! 

p1060048.jpeg

Her ser dere Linda. En av de ti jentene vi plukker ut etter uttaket tidligere i år! 
Og vet du hva??? Nå kan du melde deg opp for bikinicoaching året rundt!!! 
Følg denne linken, for å sende inn en søknad: 
https://www.lewel.no/bikinifitness

p1060045_1.jpeg

Her er gjengen samlet for frokost i den supre leiligheten vi fikk lånt hos Frogner House Apartments. Nå er det bare en liten månede til neste samling - allerede gira på å få sett jentene igjen! 

img-3630.jpeg

Her er gjengen samlet for frokost i den supre leiligheten vi fikk lånt hos Frogner House Apartments. Nå er det bare en liten månede til neste samling - allerede gira på å få sett jentene igjen! 

Team Lewel
VI ER KLAR - ER DU?

NYTT ÅR - NYE MULIGHETER! Har du et ønske om å starte det nye året med nye kost og treningsvaner har vi endelig åpnet opp for Online Coaching, klare for å bistå deg med skreddersydd kost- og treningsprogram med ukentlig oppfølging og den hjelpen du behøver for å nå dine mål.

Sandra leder coaching teamet som gleder seg til å ta deg imot! 
Hun har lang erfaring innen online coaching og vet akkurat hva som skal til for å skape synlige resultater. Med målrettet arbeid og godt samarbeid mellom deg og din coach er du ustoppelig!

Her er vårt coaching team: 

SYNNE

Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

SANDRA

Sandra Kjøsnes Jokic er ei jordnær og glad jente som du oftest blir å se smilende fra øre til øre. Med sin unike måte å formidle på er det lett å la seg påvirke mot en positiv endring.

Sandra Kjøsnes Jokic er ei jordnær og glad jente som du oftest blir å se smilende fra øre til øre. Med sin unike måte å formidle på er det lett å la seg påvirke mot en positiv endring.

KARIANNE

Karianne er en sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet.  Hun er ærlig og tydelig som bergensere flest, med et hjerte av gull. 

Karianne er en sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet.  Hun er ærlig og tydelig som bergensere flest, med et hjerte av gull. 

 

Å få hjelp med kosthold og trening er noe du vil dra nytte av i lang tid. Du vil lære deg å kjenne din egen kropp på en ny måte, lære hva som er bra mat og oppdage hvordan kroppen din utvikler seg når den får riktig mat og tilrettelagt trening. I perioden vil du opparbeide deg gode vaner og lære hvor mye mat og trening du behøver for å utvikle deg i den retningen du ønsker. 

  • Ukentlig oppfølging fra din coach på e-post.
  • Personlig treningsplan.
  • Videoforklaringer av alle øvelser i planen.
  • Personlig tilpasset kostholdsplan.
  • Over 30 oppskrifter.
  • Medlemskap i Team Lewel.

Etter perioden med Online Coaching sitter du igjen med ny kunnskap om din egen kropp som styrker deg livet ut! 

Bestill Online coaching i dag - start når du selv er klar

Team Lewel
HILS PÅ SYNNE

Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

synne.sandra

Med Synne vil du finne tro på mestring. Hun vil alltid prøve å finne de beste metodene for å motivere deg ved å lytte til deg og lage planer som du lett kan følge i din hverdag, og dere går veien mot dine mål sammen som et team. Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy! 

Synne har 10 år som aktiv håndballspiller bak seg, og er nå lidenskapelig interessert i styrketrening. Hun har lang erfaring innen Bikini Fitness og begynte å konkurrere da hun var 17 år gammel. Nå har hun 9 konkurranser bak seg, og kanskje blir det flere.

Som utøver høstet hun masse erfaring innen bikinifitness, konkurranseforberedelser, kosthold og styrketrening. Hun kan bistå deg med verdifull kunnskap om hvordan det er å være på diett og å finne balansen mellom trening, kosthold og hverdagslige gjøremål i en hektisk hverdag. 

Synne

Synne har vært i Los Angeles, Santa Monica College, for å studere sport og ernæring. Der fikk hun innpass i miljøet, trente på Golds Gym og intervjuet flere i bransjen som del av utdanningen. Samtidig tok hun PT utdanningen sin og ble sertifisert av American Council of Exercise i 2016. Fra perioden i USA tar Synne med seg det siste av “best practice” fra USA som hun gladelig vil dele med deg.

Som coach vil Synne gi alt for at du skal ha best mulig opplevelse, og gjøre alt for å motivere deg for å oppnå dine drømmer! Vil du prøve ut moderne metoder fra California kombinert med hennes erfaring som personlig trener og konkurranseutøver så kan Synne hjelpe deg langt på vei!

Team Lewel
HJEMMETRENING

Heisann! :)

Ønsker deg en god 5. julekveld med denne treningsøkta som du kan gjøre hjemme. I denne økta bruker jeg et miniband, treningsmatte, ullsokker og eventuelt noen bøker.

Appen jeg bruker heter Ultra Timer, du kan legge inn lydvarsler for hver intervall/pause så du slipper å fokusere på klokka.

45 sekunder arbeid, 15 sekunder pause. Gjør 2 og 2 øvelser i 3 supersett. Etter 3 sett tar du 60-90 sek pause før du går i gang med neste.

Øvelser:
- hipthrust (med miniband)
- pushups (på knær eller tær)

* sokkeslide utfall høyre
* sokkeslide utfall venstre

+ rygghev (med miniband rundt leggene)
+ «burpee» (gå eller hopp frem/bak)

~ squats (med miniband)
~ situps (rollback to stand)

= sit-through (legg bøker under hendene for å modifisere)
= alternerende dynamisk sideplanke


Håper den faller i smak! 

Klem fra Kristine <3


kristine

KRISTINE
Konkurranse Coach.
10 års erfaring fra treningsbransjen både som instruktør for gruppetrenig og personlig trener.
Utdannelse fra idrettslinjen på Befalsskolen for Sjøforsvaret, Norges Idrettshøgskole og bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU.

Team Lewel
EN SMAK AV JUL

Det er 5. juledag - for noen betyr dette litt over halvveis i juleferien, mens andre har gått tilbake til jobb for noen dager. Jobb eller ikke, det eneste som er sikkert er at det blir litt ekstra kos og hygge for de fleste disse dagene!

Og hva er vel kos og hygge uten litt god mat? 

Selv er jeg en matelsker, og jeg er glad i smaken av jul. Jeg spiser gjerne mye bacon til lutefisken, litt ribbefett og et par kaloritette julepølser er godt til det også – men jeg tror ikke jeg hadde greid å spise det så veldig mange dager på rad før det påvirker energinivået og dermed også humøret..!

Siden jeg er veldig glad i jul – smakene, luktene, lyset, mørket – så synes jeg det er greit å «jule opp» vanlig mat. Jeg har hentet litt inspirasjon både her og der, og endte opp med hovedrett og dessert som har bragt fram store smil hos middagsgjestene mine!

Kan dette virkelig være sunt..? JA! Ikke spesielt vanskelig heller, smak deg frem og legg litt kjærlighet i arbeidet, så lover jeg et GODT resultat:)

julemat
 

Hovedrett - Julekryddret flatbiff av svin med julete tilbehør

img-0600.jpeg

Kjøtt
 flatbiff av svin
– salt&pepper
– revet ingefær
– nellikspiker
– stjerneanis
– epler og svisker
– litt smør

Krydre kjøttet med salt og pepper, gni inn med revet ingefær og stikk nellikspiker inn litt her og der. Brun litt smør i en panne, og svi av porene i kjøttet. Sett kjøttet i ovnen med steketermometer i, sammen med stjerneanis, eple og svisker. Jeg hadde god tid, og stekte på svak varme. Da blir det mer saftig! Sett termometeret på 65°, da blir det helt perfekt!

img-0602.jpeg

Rødkål
– rødkål (1/2 stor)
– rødløk (1 stk)
– eple (1 stk)
– 50/50 vann + funlight (3 dl) (jeg brukte bringebær, har brukt granateple tidligere – men bruk gjerne eplejuice om du har det)
– grønnsakbuljong (5 dl) (ville brukt kylling om jeg hadde det)
– balsamicoeddik (2 ss)
– steinfrie svisker (7-8 stk)
– kanelstang (1 stk)
– nellikspiker (sånn passe mange)
– karve (1 ts kanskje? eller 2?)

Finsnitt rødkål og rødløk, og riv eplet. Kokes i saftblandingen en liten stund, før du tilsetter resten. La det koke ganske lenge, til du ser at det ikke er så veldig mye væske igjen. Kjøttet skal uansett stå i ovnen en stund, så du har nok tid! Mulig du stusser litt på funlight, men det var noe jeg fant på da jeg var på diett! Du kan lese innlegget her.

Rosenkål&spekeskinke
– rosenkål
– spekeskinke
– litt smør

Rens rosenkålen, og riv spekeskinke i litt mindre biter. Stekes i litt smør.

Hvit rotmos med parmesan
– mandelpoteter
– kålrot
– sellerirot
jordskokk
– revet parmesan
– hvitløk
– melk
– salt&pepper

Skjær grønnsakene i små biter, og kok de møre i lettsaltet vann. Hell av vannet, tilsett litt melk, hvitløk, revet parmesan og salt&pepper og kjør det sammen med en stavmikser.

 

Dessert - Rippede Fitnessfrøkner!

bondepiker.jpeg

Skrell eplene (ca 1 stort per person), og skjær de i terninger. Kok de i litt vann (0,5-1 dl) tilsatt noen ss sukrin+. Jeg tror jeg måtte la de koke et kvarter, mens jeg rørte ganske hyppig. De skal bli myke og etterhvert bli til mos, men la det være igjen noen hele biter for det er bare godt! Avkjøl eplemosen.

Stek havregryn (i underkant av 1 dl per person) inn i en god mengde smeltet sukrin gold og litt kanel (og eventuelt en klatt smør) mens du rører. Det vil være litt mykt når det er i panna, men det stivner og blir sprøtt når det blir kaldt.

Legg eplemos i bunnen av en skål/glass, fyll på med havregryn, og legg kesam (eller krem pisket med sukrin/sukrin+ og vaniljesukker) på toppen. Jeg holdt av både litt eplemos og havregryn som topping.

KOS DEG!


Design uten navn (7).png

KRISTINE
Konkurranse Coach.
10 års erfaring fra treningsbransjen både som instruktør for gruppetrenig og personlig trener.
Utdannelse fra idrettslinjen på Befalsskolen for Sjøforsvaret, Norges Idrettshøgskole og bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU.

Team Lewel
4 KOSTHOLDSTIPS SOM HJELPER DEG GJENNOM JULEN

Julen byr på mange middager, familie selskaper, søtsaker, sukkerbrus, julesokk og enda flere selskaper. Det er en tid hvor kos står i fokus - og kos gjerne forbindes med noe å pakke i munnen. Det er nok ikke uvanlig å gå opp noen kilo i løpet av denne perioden, men det fins små tips det kan være lurt å ta med seg, dersom en ønsker å bevare formen noen lunde. 

Søtt trigger gjerne ett større søtsug. Derfor kan det være lurt å sette noen grenser for seg selv - skape seg noen gode rutiner, så man har noe å forholde seg til. 

Pepperkake

Tips 1: Utsett kosen til etter middag / på kvelden. På denne måten minker du spisevinduet for søtsaker og inntaket begrenses automatisk. Starter man dagen med ett sukkerrikt måltid kan du være sikker på å crave enda mere søtt igjennom dagen. 

Tips 2: Begrens deg til å spise søtsaker maks en gang om dagen. Skal du i ett selskap, hold kosen til selve selskapet.

Tips 3: Følg tallerken-metoden! Ett fat bør bestå av 50% grønnsaker / 25% karbohydrater / 25% proteiner. På denne måten begrenser du kaloriinntaket da du vil mettes av grønnsaker som er mye mer kalorifattig enn for eksempel poteter, eller kjøtt i seg selv.

Tips 4: Lag sunne desserter. Bruk for eksempel stevia som søtningsmiddel! Her er noen forslag på sunne desserter du kan prøve deg på:
aniljemousse & Sjokoladebanan

sandra.jul

Selv om man kan gjøre grep for å begrense kaloriinntaket gjennom julen er det viktig å huske på at det ikke er mellom jul og nyttår som vil utgjøre den store forskjellen. Det er nemlig de daglige valgene ellers gjennom året som påvirker kroppen din. Med regelmessig trening og et balansert kosthold kan du enkelt opprettholde en helårskropp eller minke i fettprosent.

Ønsker du hjelp med å tilegne deg nye matvaner kan du bestille online coaching ved å klikke deg inn på denne linken: 
https://www.lewel.no/teamlewelcoaching.html

OD JUL & GODT NYTT ÅR! 

Team Lewel
HILS PÅ VÅR COACH KARIANNE!

Karianne er ei sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet. Hun er ærlig og tydelig som bergensere flest, med et hjerte av gull. 

image-20171226-192134126667592_2.png

Hun har lang arbeidserfaring innenfor mental helse, og har en mastergrad innenfor dette fagfeltet. Hun har også fullført en videreutdanning innenfor tema fysisk aktivitet og psykisk helse. Gjennom sitt arbeid har hun hjulpet mange som har hatt det svært vanskelig til å overvinne sine utfordringer ved hjelp av motivasjonsteknikker og mestring. 

Karianne gir svar som får deg til å tenke. Hun har en varm og kjærlig energi og er fantastisk god å prate med.

Kampsport har alltid vært en lidenskap, og hun vokste praktisk talt opp i en karateklubb. Hun har også noen år med Krav Maga bak seg. I den senere tid har hun lagt bort boksehanskene og konsentrert seg om styrketrening. 

Hun har to sesonger som fitnessutøver bak seg, og det er ikke utenkelig at det blir flere i fremtiden. Noe av de viktigste erfaringene hun tok med seg fra konkurranse-periodene var hvordan en kan få kost og treningsplanen til å passe i en hektisk hverdag, og ikke minst metoder for å opprettholde et naturlig forhold til mat og kropp i etterkant av konkurranse. 

Som coach kan Karianne vise deg nye og sterke sider ved deg selv. Hun vil tilrettelegge for de behovene du har slik at planen passer inn i nettopp din hverdag. Hun vil hjelpe deg med å finne krefter du ikke ante du hadde, og sørge for at du holder en stødig kurs mot dine mål. Hun gir seg ikke før du har nådd dem.

Team Lewel
VERDENS BESTE RAW-IS

Denne herlige oppskriften plukket jeg opp i Karibien, den er 100% vegan og består kun av deilige råvarer av beste kvalitet!

Når bananene på benken begynner å bli brune så kutter jeg de opp i biter på 1,5 cm og legger de i fryseren. Etter et par timer er de perfekt å bruke i denne oppskriften eller i for eksempel en smoothie.

1513872767286.jpg

Du trenger:
1 banan, kuttet i biter og frosset.
2 ss flytende extra virgin kokosnøttolje
-2 ss raw cacao powder

Start med å opp bananen fra fryseren, så du får skilt bitene fra hverandre. Bland sammen kokkosnøttolje og cacao powder på veldig svak varme, hvis det er varmt i rommet så er det ikke nødvendig å bruke plata til å varme det opp.
Dypp bitene i sjokoladeblandingen, en etter en, og legg de over i en skål. Når alle bitene er dyppet i sjokoladeblandingen så er desserten klar!

bruk-julematen-godt-8_orig.png

VELBEKOMME! <3

Team Lewel
VANILJEMOUSSE

Dette er en god og populær variant av vaniljemousse som alle liker!

img-20171221-150007-01.jpeg

Slik går du frem:
Legg gelatinen i kaldt vann. Pisk eggehvittene, tilsett sukrinmelis og vaniljepulver når de begynner å bli stive. Løs opp gelatinen i kokende vann, og tilsett i en tynn stråle mens det fortsatt piskes. La vispen gå en liten stund. Vend raskt inn kesamen med en slikkepott, og fordel massen i serveringsskåler. Ha på toppingen, og sett kjølig. Den stivner ganske raskt!


Velg toppingen du har mest lyst på, her har jeg toppet med Yaconsirupen blir som en karamellsaus, jeg synes den er så god! At den ikke påvirker blodsukkeret er selvfølgelig også positivt. Et skikkelig tommelen-opp-fra-meg-produkt!

Jeg håper denne desserten faller i smak! Ha ei god jul <3

Team Lewel
KOS DEG I JULEN - BRUK JULEMATEN GODT!

Jul er en høytid fylt med glede, spenning, familie og god mat. Dessverre møter jeg flere og flere som opplever å ha et anstrengt forhold til julematen. Det som skulle vært kos blir i stedet erstattet av dårlig samvittighet, og slik trenger det ikke være.

Det har blitt sagt før, og jeg sier det igjen «det er ikke det du spiser mellom jul og nyttår som har betydning, men hvordan du spiser resten av året». Julematen utgjør kun en liten prosentdel av måltidene du spiser i løpet av et år, så selv om julen ofte innebærer mer kaloririk mat er det ikke disse måltidene som ødelegger for deg.  

bruk-julematen-godt-4.png

Derimot kan julematen være med på å gi deg en skikkelig boost inn mot det nye året. Kaloririk mat = energirik mat, og det er ikke uten grunn at januar ofte er måneden for personlige rekorder. Selv har jeg opplevd å ha mine beste treningsøkter nettopp i og etter julefeiringen. Jeg husker fortsatt mestringsfølelsen etter å ha satt personlig rekord i opptil flere øvelser sist jul, og kan nesten ikke vente til årets ribbeøkt!

ulekos og avbrekk fra daglige rutiner er med på å lade batteriene, ta deg derfor tid til å gjøre noe du ikke unner deg nok ellers. Om det så er en skitur i skogen, aking med barna, eller noen ekstra timer søvn.

26036318-10156919852613976-1312107031-o.jpg

Ikke kast bort høytidsdagene på dårlig samvittighet, men la heller den ekstra energien bli en kick start inn mot det nye året.  

Senk skuldrene og KOS DEG I JULEN med GOD SAMVITTIGHET
God jul, hilsen Karianne <3

Team Lewel
HVILKE RESULTATER KAN DU FORVENTE DEG?

Du må ikke sulte deg selv eller kun spise torsk og brokkoli for å oppnå resultater. Heller tvert i mot! Det er ikke meningen å være sulten, på veien mot varige resultater!  

Hvis kroppen din får jevn tilgang på de næringsstoffene den trenger, så vil du fort finne en balanse hvor du har full kontroll på kiloene. Dropp slankekuren og tilvenn deg heller gode kostholdsvaner - da behøver det ikke å ta allverden med tid før du begynner å se synlige resultater!

Et av våre medlemmer sendte inn en oppdatering til oss, etter å ha spist etter kostholds guidens prinsipper og trent i bare tre uker - og her er hennes resultat:

3-ukers_orig.png

Sammen med bildene kom denne teksten: 
"Føler det går så mye bedre nå enn med planen jeg brukte i fjor, da jeg måtte spise ting jeg ikke var så glad i og mistrivdes skikkelig. Nå går alt lekende lett."

Gjør deg selv en tjeneste for all fremtid, skaff deg kostholdsboken i dag og få et valgfritt treningsprogram med på kjøpet!

Team Lewel
HVA INNEHOLDER KOSTHOLDSGUIDEN?

Lurer du på hva kostholds guiden inneholder? Her er det første møtet med totalt 25 sider som er proppet full av tankesett, kunnskap, råd og guiding mot en sunn, helt normal hverdag uten at du behøver å veie noen verdens ting!

Mye av inspirasjonen til å lage denne eboken kom ifra et ønske om å formidle at man ikke nødvendigvis behøver å være på slankekur og veie maten for å oppnå resultater, men ved å holde et sunt og smaksrikt kosthold året rundt så har man en sunn helårskropp istedenfor! 

Om du kjenner etter, så vet kroppen veldig godt hva og når den har behov for mat! Egentlig behøver ikke mat å være et fokus i hverdagen i det hele tatt - spesielt ikke ettersom du ved hjelp av kostholds guiden også blir å lære hva som er bra mat og hvorfor vi behøver de ulike næringsstoffene. Vi har alle ulike preferanser. Noen foretrekker å få mest energi fra fett, andre fra karbohydrater - og dette kan du med denne guiden legge opp til helt selv. 

Kostholdsguiden tar opp temaer som: 
- Hva de ulike næringsstoffene gjør i kroppen vår. 
- Måltider som er næringsrike, mettende og som i tillegg smaker godt. 
- Maten som er enkelt tilgjengelig i butikker over hele verden.  
- Forslag til hvordan du bygger opp måltider gjennom hele dagen. 
- Viktigheten av å spise nok mat, selv om målet er å minke i fettprosent. 

Med grunnleggende kunnskap om ernæring og matens påvirkningskraft på kroppen kan du enkelt ta valg som gjør at du slipper å tenke på dietter og slankekurer. I denne guiden vil du lære triksene for å spesialtilpasse kostholdet etter dine behov. 

Ett eksempel: En ferdigskåret skive hvitost inneholder like mange kalorier og like mye proteiner som ett egg. Er målet ditt å minke i fettprosent så hadde det vært lurt å av og til erstatte brødskiva med smør og hvitost med ett egg - da det ut i fra størrelse ville mettet deg mere.

Ved bestilling mottar du et dokument du kan hente frem både på pc og mobil.

Utdrag fra boken:

oppdatert-versjon-av-kostholdsguiden_1.png
Team Lewel
HVILKET TYPE PROGRAM PASSER FOR DEG?

En feil mange gjør er å velge et program som egentlig ikke passer for dem. Mange tenker at “mest er best", men slik er det nødvendigvis ikke. 

Jeg har hatt flere treningsperioder i mitt liv. Først som turner, fra jeg var 6-12, og det har jeg nok fortsatt mye igjen for den dag i dag! Deretter var jeg innom dans og cheerleading og sporadisk styrketrening fra jeg var 16 år og fikk lov til å være på senteret. Ingen struktur, ingen plan. Og joda, “mest er best” gjaldt meg også. 

Det var ikke før jeg som 18-åring virkelig fikk sansen for styrketrening. Da meldte jeg meg inn på Kaliber Treningsstudio og fikk kost- og treningsplan. Så fort jeg fikk struktur på treninga og spiste riktig kom resultatene veldig fort! 

Sandra Jokic

Sandra Jokic

SHIT, så gøy det var! 

Jeg lærte stadig mer og mer om meg selv og kroppen min, og treningsprogrammet jeg fulgte? Joda, selv om jeg alltid har vært sterk, så startet jeg på et 3 dagers styrkeprogram, for å bli skikkelig sterk. 

Det er nemlig slik, at jo mere muskler du har, jo mere vil du forbrenne. Så med økt muskelmasse kan du røre deg like mye som før, men minke enda raskere i fettprosent, nettopp fordi den nye muskelmassen forbrenner mer energi! Det betyr også at du kan spise mere mat, uten å legge på deg! 

Å bygge opp grunnstyrken sin er noe jeg anbefaler alle å sette av tid til å gjøre en gang i blant. Selv nå, når jeg normalt trener 5 ganger i uken kan jeg ha perioder der jeg heller følger et 3 dagers styrkeprogram, nettopp for å øke i styrke og la kroppen hvile. 

Det er nemlig også et MUST dersom du ønsker å forme kroppen med styrketrening. 

Du må hvile tilstrekkelig. 

Kombinasjonen tung trening etterfulgt av en hviledag er alfa omega for å bygge muskler. Da vil kroppen hente seg inn igjen før neste økt, og du være sterkere. Når man da gradvis øker belastningen vil kroppen din kunne forandre seg nesten like raskt som lynet (spesielt i startfasen).

Så, hvordan finne et program som passer for deg? 

3 dagers programmet “The BuildUp” passer for alle nivå! 
Dersom du alt er kjent med styrketrening, men mangler synlige resultater - eller om du behøver et avbrekk fra mengdetrening for å få tilbake treningsgløden er dette programmet for deg. 

Er du helt ny innenfor styrketrening er dette det rette valg for deg, det er et motiverende program som med ukentlig progresjon gjør at du former kroppen og får et sterkt grunnlag. 


4 dagers programmet “Fit and Fabulous” heter ikke Fit and Fabulous uten grunn…
Der er et shapingprogram som passer for deg som har brukt tid på treningssenter før, men som nå er klar for å gi formene et skikkelig boost!


5 dagers “The Ultimate Bikini Body” er for deg som virkelig ELSKER styrketrening!Går du for dette valget bør du være trygg på egen teknikk og klar for å gå ALL IN for å utvikle en bikini fitness fysikk. 

I dette programmet vil du bli godt kjent med styrken i din egen kropp, samtidig som du stadig utfordres til å løfte tyngre og prestere bedre enn forrige økt. Med andre ord: med dette programmet sprenger du grenser!

Det jeg ønsker å si med alt dette er: ikke vær for snar i valget ditt! 

Det er som sagt ikke alltid slik at programmet med flest dager er det beste for deg! Vær sann mot seg selv, og velg ett ut i fra ditt nivå. Dersom du ikke har grunnstyrken allerede, vil du ha mye større utbytte av å bygge opp den først, før du begir deg ut på et treningsprogram med flere dager. Er målet å minke i fettprosent kan du da heller sette av “dag fire” på å gå en lengre tur! Kroppen behøver  hvile for å bygge!! 

Ønsker du virkelig synlige resultater må man tilføre kroppen det den trenger i et sunt og godt kosthold. Kombinasjonen av trening og et balansert kosthold kan føre til de mest utroligste ting! :) 

Team Lewel
DU ER PERFEKT

Ingen kan være deg, bedre enn det bare DU kan. Faktisk så er du HELT PERFEKT for å være deg!! Det betyr ikke nødvendigvis at du er "feilfri". Vi har alle forbedringspotensialer vi kan jobbe med - men da må det skje på rett grunnlag. Og det grunnlaget er DEG.

Det er nettopp dette grunnlaget som er avgjørende for om du noen gang vil kunne fortelle seg selv, føle og tro på at; du er bra nok.  

Å være bra nok forbindes ofte med utseende, prestasjoner i jobb og skole, stå til forventningene, takle presset osv. Men hvorfor? Hvorfor hige etter å hele tiden forsøke tilfredsstille andre enn deg selv? Den tunge følelsen av å ikke strekke til eller være bra nok oppstår fordi din oppfatning er basert på hva ANDRE mennesker mener, sier eller ser ut.. DRIT I ALLE ANDRE! Det finnes bare en av deg, du kan ikke sammenlignes med andre! Det værste er at de du tenker skal mene noe, sitter med de eksakt samme tankene som deg. "Hva mener de andre?" Det er først når du innser at den innsats du gjør i livet ditt er for å skape en "bedre deg", at du vil finne både roen og troen på deg selv igjen. Å føle deg vel. Være mer enn bra nok! 

Når du gjør ting for deg og din egen del, vil behovet for bekreftelse fra omverden bli svakere.. Hvis du føler deg bra, hvorfor skal andres oppfatning av deg bety noe? Hva gjør de så spesielle at de skal få påvirke ditt humør og selvbilde? Svaret er: ingenting. Det er ingenting som gir andre rett til å fortelle deg hvordan du bør føle deg basert på eksterne, overfladiske kvaliteter. Hvis mennesker fornærmer eller dømmer andre, projiserer de rett og slett sin egen usikkerhet, frykt og sinne på deg… Så; FUCK THAT!

last-ned.png
 

Det er viktig å huske på at vi faktisk bare er MENNESKER! 

Livet er en mystisk skjønnhet som kaster lys og mørke på forskjellige mennesker på forskjellige måter. Vi har alle våre demoner på innsiden som vil må lære oss å temme og/eller leve med. Livet er fullt av hinder som tester oss, og som enten kan medføre en følelse av skuffelse eller mestring! Verden fungerer på en finurlig og vakker måte, stol på at du gjør det beste du kan i situasjonene du møter. Lær av livet - du kan alltid lære noe fra det som skjer i livet ditt: oppfatning er realitet, og det fantastiske med oppfatning er at du selv kan velge hvordan du retter den. Positivt eller negativt? Hvorfor ikke velge den positive måten? Du får det du putter inn i denne verden, så putt inn det beste. 

Og husk en ting: Du er vakker, du er fantastisk, du er DU! Gjør det meste ut av enhver situasjon - gjør DITT beste. Livet er for kort til å bry seg om negativiteten du føler fra andre. Elsk deg selv, elsk livet og LEV VEL med deg selv! 

Team Lewel
VERDENSDAG FOR PSYKISK HELSE

I dag, 10 oktober er den offisielle verdensdagen for psykisk helse. ALLE har en psykisk helse, selv om det i dagens samfunn ikke snakkes så mye om. Verdensdagen er til for å øke kunnskap, skape åpenhet og bryte ned tabuer. FOR LIVET ER IKKE BARE LETT! 

Det stilles store krav til oss. Vi skal velge rett utdanning, få gode karakterer, en bra jobb, sikker inntekt, hus, bil, klær. Vi tror vi må ha en fin instagram, få flest mulig likes og være synlig på både internett og i det sosiale liv vi har i "den virkelige verden". Etterhvert er det også forventet å finne seg en partner, stifte familie og helst leve lykkelig i alle sine dager. 

91bc63ff7cf95a5aad3e5028dabf1237-moving-on-quotes-simple-quotes_orig.jpg

Men hva er egentlig det viktigste? Er samfunnet vårt bygget opp slik i dag at vi stiller vi for høye krav til oss selv? Er ikke meningen med livet å oppleve nye ting, ha det gøy, bli kjent med mennesker og utforske verden? Vår visjon i LEWEL er å få deg til å inne at livet kan, ved å endre tankemønster leve det livet du ønsker å leve. Kanskje behøver du hjelp av venner, familie eller en profesjonell for å tilslutt skjønne det på egenhånd, men frem til da - vit at du ikke er alene! 

Det er en snedig sak, at psykisk helse fortsatt er så tabubelagt som det er. For samme hvilke problemer en sliter med, så er vi så uendelig mange i samme bås. Gjerne er det de samme problemene som går igjen også:
- Å ikke føle seg bra nok
- Være redd for hva andre tenker om en selv
- Ha dårlig selvbilde
- ikke strekke til
- Å være redd for å ikke lykkes
- Ikke se lys i tunellen
- Føle seg fortvilet, mislykket, usikker, redd, angstfylt.... 

Men hvordan vet man egentlig om man lider av psykiske plager? Dersom dine tanker og følelser styrer deg så mye i gjennom dagen at hverdagslige oppgaver som skole, jobb eller fritidsaktiviteter er et slit - da er det med stor sannsynlighet noe underliggende tar opp tiden din, uten at du selv behøver være klar over det. Vi har følelser for en grunn, som forteller oss hvordan vi egentlig har det. Følelser vi ofte overkjører! Ofte er det en tøff oppgave å innrømme for seg selv hva problemet egentlig er. Da er det viktig å være åpen med de man har rundt seg og ta i mot råd og hjelp. 

0f8b395c5b081efba91cf4908543176b-new-quotes-faith-quotes.jpeg

Det er viktig å ikke se på det å ha psykiske plager som et nederlag. Det er heller ikke noe å indentifisere seg med, eller noe "du er". Men heller en automatisk reaksjon på at noe ikke er som det skal være. 

nakk med de rundt deg - lytt til følelsene dine - lev vel

Team Lewel
“I FUCKING MADE IT!” - NORGES NYE MESTER I BIKINI FITNESS

I helgen sto Line Elisabeth Karlsen øverst på pallen i Chateau Neuf under Norgesmesterskapet i Bikini Fitness! Hun glitret i grønn bikini, hadde full kontroll på poseringene og fysikken var helt perfekt! Vi har tatt oss en prat med Line og spurt henne hvordan denne konkurranse-oppkjøringen har vært. Her deler hun sine erfaringer og avslører hva som skal til for å bli Norgesmester! 

- Man må brenne for det man gjør skal man bli norgesmester. For hver sesong er det forskjellige dommere i panelet, nye utøvere som utgjør flere ulike fysikker samt endring i regelverket for hvordan utøverne skal bedømmes. Av den grunn er det vanskelig å vite hva dommerne ser etter, for hver konkurranse men poseringer, utstråling og skjønnhet er alltid høyt vektlagt. På scenen må man utstråle selvtillit og tørre å vise seg fram. 
Før jeg går på scenen pleier jeg ofte si til meg selv: "Nå skal du gå på denne scenen og vise frem alt du har jobbet så hardt for, være stolt og kose meg!”

bilder tatt av fotograf Jon Klasbu

bilder tatt av fotograf Jon Klasbu

Etter flere år med trening, gjentatte andre plasser og masse øving var helgens seier virkelig velfortjent! Ingen var bedre enn Line i sin klasse!

eien til scenen starter som regel mellom 6-4 måneder før konkurranse
Oppkjøringen er igang i det du får et kost og treningsprogram fra coachen din. Det er ekstremt viktig å ha struktur på treningen, dersom man ønsker å nå sine mål! En treningsuke består som regel av 5 økter i uka, hvor man forholder seg til en plan som er laget for å oppnå nettopp en bikinifysikk. Den første perioden av oppkjøringa er gjerne den viktigste, da man fortsatt kan trene tungt og bygge muskler. Når det nærmer seg konkurranse vil kroppen bli sliten og man går gjerne over til et mer volumbasert program. 

Line debuterte for første gang høsten 2015, da hun tok hjem sitt første sølv fra NM. Etter to sesonger og 3 sølv senere, satte hun seg et mål om "å ta det jævla gullet!" Etter de første sesongene, tok hun seg en nødvendig pause for å så bruke 1,5 år på å bygge og forme en bedre fysikk. Når hun entret scenen i helgen var det ingen tvil. Denne jenta kom til å vinne, og gullet-målet, det er nådd!

Nå har hun vært på underskudd i 4 måneder og kjenner at kroppen har mindre energi og ting føles tyngre. 

Fotograf Jon Klasbu

Fotograf Jon Klasbu

- Iblant kan det være irriterende at kroppen er for sliten til å mestre å løfte like tungt som tidligere. En del av gamet er å takle det å bli svakere, tynnere og ha mindre overskudd til å delta som normalt i det daglige sosiale liv. Men det er noe man bare må akseptere, skal man drive med denne sporten her. Jeg har vært heldig, hatt en veldig bra oppkjøring, lært fra tidligere erfaringer og har ikke merket noe spesielt før de siste 6 ukene, de er alltid de tyngste! 

Line er i dag glad for at hun har klart å holde en god off-season form, da det har gjort oppkjøringen hennes mye enklere! I tillegg menger hun seg med det hun uttaler som “de rette folka”, som løfter henne opp og frem. 

Et godt team i ryggen er den viktigste støtten man kan ha” 
Teamet bra er tilstede både før, under og etter konkurranseoppkjøringen. I teamet blir man knyttet sammen med mennesker som alle jobber sammen om det samme målet. Det knyttes vennskap og nye bekjentskaper, og de heier, hjelper og støtter hverandre. 

Den viktigste støttespilleren
Hennes aller viktigste støttespiller er samboeren. Han har vært igjennom det samme selv og vet hva en oppkjøring innebærer.

- Han har vært og er min aller viktigste støttespiller. Uten han hadde nok denne oppkjøringen vært mye tøffere, da han har stilt opp med omsorg, råd, ydmykhet, godhet, støtte, forståelse, "pitty-diett" og ikke minst kjærligheten han har gitt. Han er fantastisk!

skjermbilde-2017-09-21-kl-21-35-48_orig.png

I tillegg er hennes mor og familie de største supportere hun har, og det kan vi i Lewel skrive under på! Vi var så heldig å kunne dele seieres-øyeblikket med Lines bror, Stian (og mor, via snap chat) da Line tok gullet. Line verdsetter at familien alltid har støttet sporten hun har valgt å drive med! 

Som nybakt norgesmester, ble hun plukket ut til landslaget og har nå muligheten til å delta i VM i november. Før den tid skal hun allerede nå fredag konkurrere under årets Arnold Classis i Barcelona. 

- Mange blir ivrige, ønsker gjerne å legge planer for meg og vil sende meg rundt overalt. Det bygges opp forventninger men så har jeg mine egne planer utenom fitnesslivet, som for min del er viktigere og kommer i første rekke akkurat nå, så vi får se. En konkurranse av gangen, Arnold Classic først etterfulgt av en god ferie i Spania før jeg tar noe endelig avgjørelse på resten av sesongen. 

21868045-10154781288436811-421962382-o.jpeg

“Å være utøver i denne sporten har gitt meg så utrolig mye. Har fått utrolig mye kunnskap når det kommer til kosthold, trening og min egen kropp. Nå kan jeg kontrollere meg selv. Vet akkurat hva jeg trenger å gjøre får å enten gå opp i vekt, ned i vekt, finne helårskroppen og bygge å forme fysikken som jeg ønsker selv. DET er jeg utrolig takknemlig for. Kunnskapen og erfaringen jeg har fått har jeg med meg resten av livet.”

Vi ønsker Line masse lykke til, under Arnold Classic i morgen! 

ØNSKER DU Å FORME KROPPEN VED HJELP AV STYRKETRENING?
FINN DET PROGRAMMET SOM PASSER BEST FOR DEG! VI HJELPER DEG PÅ VEIEN! 

Team Lewel
13 minutter av min hverdag vist på 3

Jeg er på en evig reise av utvikling hvor jeg finner svar ved å bevege på meg selv. Ved å kjenne etter og føle i det daglige, så holder jeg meg i form, samtidig som jeg hele tiden lever i tråd med meg selv, på jakt etter å "lewle". Alt dette bare på grunn av at jeg kjenner min plass på bakken og kan å variere mellom 1000-vis av ulike fotfester! 
 

- Sandra

Team Lewel
Euforia

Den beste motgiften mot hverdagslige bekymringer er smil og latter.
 
Godt humør, smil og latter, beskytter helsa vår. For å gjøre det enklere for oss å le kan vi konstatere at en stor del av våre bekymringer og lidelser ikke er direkte følger av våre problemer. De er en følge av måten vi tenker på våre problemer. 

Hvis vi finner en ny måte å tenke på våre problemer på, som ikke er tung og forferdelig så vil det bli lettere for oss å konfrontere dem. Vi kan se på problemene våre med humor. Problemet har ikke forandret seg, men måten vi ser og tenker på problemet forandrer seg.

img-8951.jpg
Team Lewel