Blogg

HILS PÅ VÅR COACH KARIANNE!

Karianne er ei sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet. Hun er ærlig og tydelig som bergensere flest, med et hjerte av gull. 

image-20171226-192134126667592_2.png

Hun har lang arbeidserfaring innenfor mental helse, og har en mastergrad innenfor dette fagfeltet. Hun har også fullført en videreutdanning innenfor tema fysisk aktivitet og psykisk helse. Gjennom sitt arbeid har hun hjulpet mange som har hatt det svært vanskelig til å overvinne sine utfordringer ved hjelp av motivasjonsteknikker og mestring. 

Karianne gir svar som får deg til å tenke. Hun har en varm og kjærlig energi og er fantastisk god å prate med.

Kampsport har alltid vært en lidenskap, og hun vokste praktisk talt opp i en karateklubb. Hun har også noen år med Krav Maga bak seg. I den senere tid har hun lagt bort boksehanskene og konsentrert seg om styrketrening. 

Hun har to sesonger som fitnessutøver bak seg, og det er ikke utenkelig at det blir flere i fremtiden. Noe av de viktigste erfaringene hun tok med seg fra konkurranse-periodene var hvordan en kan få kost og treningsplanen til å passe i en hektisk hverdag, og ikke minst metoder for å opprettholde et naturlig forhold til mat og kropp i etterkant av konkurranse. 

Som coach kan Karianne vise deg nye og sterke sider ved deg selv. Hun vil tilrettelegge for de behovene du har slik at planen passer inn i nettopp din hverdag. Hun vil hjelpe deg med å finne krefter du ikke ante du hadde, og sørge for at du holder en stødig kurs mot dine mål. Hun gir seg ikke før du har nådd dem.