Blogg

HILS PÅ SYNNE

Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

synne.sandra

Med Synne vil du finne tro på mestring. Hun vil alltid prøve å finne de beste metodene for å motivere deg ved å lytte til deg og lage planer som du lett kan følge i din hverdag, og dere går veien mot dine mål sammen som et team. Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy! 

Synne har 10 år som aktiv håndballspiller bak seg, og er nå lidenskapelig interessert i styrketrening. Hun har lang erfaring innen Bikini Fitness og begynte å konkurrere da hun var 17 år gammel. Nå har hun 9 konkurranser bak seg, og kanskje blir det flere.

Som utøver høstet hun masse erfaring innen bikinifitness, konkurranseforberedelser, kosthold og styrketrening. Hun kan bistå deg med verdifull kunnskap om hvordan det er å være på diett og å finne balansen mellom trening, kosthold og hverdagslige gjøremål i en hektisk hverdag. 

Synne

Synne har vært i Los Angeles, Santa Monica College, for å studere sport og ernæring. Der fikk hun innpass i miljøet, trente på Golds Gym og intervjuet flere i bransjen som del av utdanningen. Samtidig tok hun PT utdanningen sin og ble sertifisert av American Council of Exercise i 2016. Fra perioden i USA tar Synne med seg det siste av “best practice” fra USA som hun gladelig vil dele med deg.

Som coach vil Synne gi alt for at du skal ha best mulig opplevelse, og gjøre alt for å motivere deg for å oppnå dine drømmer! Vil du prøve ut moderne metoder fra California kombinert med hennes erfaring som personlig trener og konkurranseutøver så kan Synne hjelpe deg langt på vei!