LEWEL

Blogg

GJESTEBLOGG: JEANETTES STORY

 
Jeanette

Lewel altså! ❤️
Endelig er motivasjonen, treningsgleden og formen tilbake! 😊
Uten Lewel hadde jeg nok fortsatt gått rundt i sjokoladerus og lett etter motivasjonen til å endre mine vaner og rutiner til det bedre, og ikke minst finne tilbake til treningsgleden.

Gjennom Lewel har jeg fått skreddersydd en kostholdsplan og en treningsplan som passer meg og min hverdag helt perfekt!

Mitt mål var, og er fortsatt, å stramme opp kroppen, gå ned i fettprosent og få bedre kondisjon. Jeg begynte i Januar, og føler nå jeg er på god vei til å nå målet mitt. 😊

Jeg spiser 5-6 måltider om dagen, avhengig om jeg har dager med styrketrening eller ikke. Kostholdsplanen er satt sammen slik at jeg kan velge mellom flere alternativer til hvert måltid, noe som gjør at jeg ikke blir lei av maten og kan ha variasjon hver dag.
Jeg ønsket ikke å være bundet til å følge en plan 100% hver dag. Derfor brukte jeg planen som en mal for å vite hva og hvor mye jeg bør spise. Etter å ha begynt med kostholdsplanen har jeg heller ikke, som født sjokoman(!), kjent det samme søtsuget jeg har gjort tidligere. Riktig mat og sunnere alternativer har dempet søtsuget drastisk.

Jeg synes det er morsomt å se hvilke resultater jeg har fått fram til nå. 😊
Utrolig hva rett kosthold og trening gjør med kroppen. Ikke bare har kroppen blitt mindre og strammere, men jeg har også fått mye mer energi!

Se før- og etterbildene mine her!

Jeanette_trening

Jeg trener 4 ganger i uken.
Har som oftest trent alene, men i den siste tiden har jeg trent sammen med en treningspartner. Hun er en veldig god venninne av meg, som er med å pusher og gjør treningen morsom. 😊
Det å forme kroppen skjer ikke over natten, så det er utrolig viktig å ikke stresse med at ting skal skje i et rykende tempo. Jeg kan skeie ut midt i uken og være med på festligheter i helgene hvis jeg har lyst, og kroppen responderer fortsatt positivt på både treningen og kostholdet. Jeg har funnet en balanse som passer for meg. 😊

Er det flere der ute som leter etter motivasjon til å gjøre en endring med seg selv, anbefaler jeg Lewel på det sterkeste. 😊
En kunnskapsrik, fantastisk og positiv gjeng som ønsker kun det beste for sine medmennesker. ❤️