LEWEL

Blogg

En solskinnshistorie..

 
33523558_10156163763865751_5482313204002455552_n.jpg
 

Ei flittig dame i Team Lewel startet å trene The Ultimate Bikini Body for 4 uker siden, i tillegg til at hun har tatt sykkel til jobb i stedet for bil! Nå har hun snudd hverdagen sin på hodet:

"Etter 4 uker 😄 bildet til venstre i rødt er tatt før jeg spiste noe denne dagen. Bildet til høyre er tatt nå nettopp etter en hel dag med x antall måltid og nylig inntatt måltid.

Jeg ble genuint SUPER lykkelig når jeg så disse bildene i dag. Jeg har ikke følt meg vel i egen kropp på to år. Hatet det jeg så i speilet. Gråt når jeg så kroppen min i speilet. Det var faktisk så ille at jeg brukte sette meg ned på baderomsgulvet og hulkgråte. Da skjønte jeg at jeg måtte ta grep. Kroppen er nå lettere, sterkere og innehar myyye mere energi enn før.

Takk til alle her inne som deler og motiverer. Jeg finner mye motivasjon i andre sine reiser. Jeg håper min reise kan motivere andre og. Ha en fin treningsuke videre 🌸🌞"

 
Nå har vi sommertilbud på treningspakken hun har brukt!
I tillegg til treningsprogrammet får du flere hefter:
NY! HIIT - Høyintensitets intervalltrening.
Kostholdstips og oppskrifter
Guilden til Sprettrumpa