RAW AVOKADO CREAM CAKE

I dag feirer vi 60-årsdag i familien og med avokado-elskende vegetarianere i huset var Raw Avocado Cream Cake et enkelt valg!

Det som er så genialt med raw-kaker er at de er så enkle å lage. I bunn og grunn så trenger man bare å mose ting sammen og smøre de utover. Det finnes mange varianter av denne kaken, man kan tilsette både mint og sjokolade. Denne varianten er plane, med en ren og god smak.

Oppskrift

Bunn: 
3dl cashewnøtter
2dl medjool dadler
1ss jomfru kokosnøtt olje
1krm salt
3ss kokosmasse

Mos cashewnøtter, dadler uten stein, salt og kokosnøttolje til en masse du kan klisse utover ei kakeform. Ikke kjør nøttene så lenge at de slipper fettet. Det kan godt være litt biter av nøtter i massen. Strø kokosmasse i bunnen av kakeformen og trykk nøtteblandingen utover kakeformen og litt oppover sidene på formen.

Fyll:
3 mellomstore avokado (de er best hvis de akkurat er moden. Ikke er alt for myk, heller ikke alt for hard)
6ss kokosblomstsukker (Her er det sikkert godt å bruke stevia med mintsmak istedenfor!)
6ss agavesirup eller maple sirup
1,5ss sitronsaft
1ts vaniljesukker

Miks alt sammen med stavmikser og fordel over nøttebunnen. Pynt med for eksempel nøtter eller cacao nibs. Sett i fryseren i 4-5 timer før den serveres. Kaken oppbevares i fryseren

27787092-10215585133528602-1732289678-o.jpeg

Raw Love, Siriana

Team Lewel