Blogg

HILS PÅ VÅR BIKINICOACH

Kristine er ei energisk og omsorgsfull jente fra Trondheim, bosatt i Oslo. Hun gjør alt for å se dine behov og tilrettelegge - slik at du kan konsentrere deg om å nyte resultatene på veien! 

ed erfaring fra å selv konkurrert i bodyfitness, vet hun hva det vil si å jobbe hardt og målrettet. Denne erfaringen deler hun mer enn gjerne med deg, ved å servere tips og triks for at du skal kunne leve livet så normalt som mulig samtidig som du beveger deg mot målet du har satt deg.  

elv om hjertet ligger nærmest styrketreningen, bærer hun preg av å komme fra en kondisjonsfamile og stiller gjerne på startstreken til et løp for moro skyld. 
 

Design uten navn (7).png

Kristine er ei energisk og omsorgsfull jente fra Trondheim, bosatt i Oslo. Hun gjør alt for å se dine behov og tilrettelegge - slik at du kan konsentrere deg om å nyte resultatene på veien! 

ed erfaring fra å selv konkurrert i bodyfitness, vet hun hva det vil si å jobbe hardt og målrettet. Denne erfaringen deler hun mer enn gjerne med deg, ved å servere tips og triks for at du skal kunne leve livet så normalt som mulig samtidig som du beveger deg mot målet du har satt deg.  

elv om hjertet ligger nærmest styrketreningen, bærer hun preg av å komme fra en kondisjonsfamile og stiller gjerne på startstreken til et løp for moro skyld. 

Hun har allerede rukket å coache vårens Bikini Fitness utøvere i snart 6 uker og kan allerede vise til strålende resultater! Kristine er knallgod til å se hvert enkelt menneskes behov, og dette gjør hun perfekt i rollen som coach. Det var godt synlig i helgen, da Lewel Ultimates hadde sin første samling. Da trente de blant annet på poseringer og t-walk. Jentene ser helt fantastiske ut! De har virkelig fått til mye på disse 6 ukene, og vi gleder oss til å se fortsettelsen! Her ser du Linda, en av bikini jentene som coaches av Kristine mot vårens ville eventyr :) 

@lindamarieaas

@lindamarieaas

BLI BIKINI ASPIRANT
Har du lyst til å realisere drømmen om å en dag stå på scenen? Nå kan du sende inn søknad om å bli Bikini Aspirant, frem mot neste uttak og få den hjelpen du behøver for å faktisk nå mål! Send inn søknad i dag! 
www.lewel.no/bikinifitness