Blogg

KOS DEG I JULEN - BRUK JULEMATEN GODT!

Jul er en høytid fylt med glede, spenning, familie og god mat. Dessverre møter jeg flere og flere som opplever å ha et anstrengt forhold til julematen. Det som skulle vært kos blir i stedet erstattet av dårlig samvittighet, og slik trenger det ikke være.

Det har blitt sagt før, og jeg sier det igjen «det er ikke det du spiser mellom jul og nyttår som har betydning, men hvordan du spiser resten av året». Julematen utgjør kun en liten prosentdel av måltidene du spiser i løpet av et år, så selv om julen ofte innebærer mer kaloririk mat er det ikke disse måltidene som ødelegger for deg.  

bruk-julematen-godt-4.png

Derimot kan julematen være med på å gi deg en skikkelig boost inn mot det nye året. Kaloririk mat = energirik mat, og det er ikke uten grunn at januar ofte er måneden for personlige rekorder. Selv har jeg opplevd å ha mine beste treningsøkter nettopp i og etter julefeiringen. Jeg husker fortsatt mestringsfølelsen etter å ha satt personlig rekord i opptil flere øvelser sist jul, og kan nesten ikke vente til årets ribbeøkt!

ulekos og avbrekk fra daglige rutiner er med på å lade batteriene, ta deg derfor tid til å gjøre noe du ikke unner deg nok ellers. Om det så er en skitur i skogen, aking med barna, eller noen ekstra timer søvn.

26036318-10156919852613976-1312107031-o.jpg

Ikke kast bort høytidsdagene på dårlig samvittighet, men la heller den ekstra energien bli en kick start inn mot det nye året.  

Senk skuldrene og KOS DEG I JULEN med GOD SAMVITTIGHET
God jul, hilsen Karianne <3