Blogg

HVA INNEHOLDER KOSTHOLDSGUIDEN?

Lurer du på hva kostholds guiden inneholder? Her er det første møtet med totalt 25 sider som er proppet full av tankesett, kunnskap, råd og guiding mot en sunn, helt normal hverdag uten at du behøver å veie noen verdens ting!

Mye av inspirasjonen til å lage denne eboken kom ifra et ønske om å formidle at man ikke nødvendigvis behøver å være på slankekur og veie maten for å oppnå resultater, men ved å holde et sunt og smaksrikt kosthold året rundt så har man en sunn helårskropp istedenfor! 

Om du kjenner etter, så vet kroppen veldig godt hva og når den har behov for mat! Egentlig behøver ikke mat å være et fokus i hverdagen i det hele tatt - spesielt ikke ettersom du ved hjelp av kostholds guiden også blir å lære hva som er bra mat og hvorfor vi behøver de ulike næringsstoffene. Vi har alle ulike preferanser. Noen foretrekker å få mest energi fra fett, andre fra karbohydrater - og dette kan du med denne guiden legge opp til helt selv. 

Kostholdsguiden tar opp temaer som: 
- Hva de ulike næringsstoffene gjør i kroppen vår. 
- Måltider som er næringsrike, mettende og som i tillegg smaker godt. 
- Maten som er enkelt tilgjengelig i butikker over hele verden.  
- Forslag til hvordan du bygger opp måltider gjennom hele dagen. 
- Viktigheten av å spise nok mat, selv om målet er å minke i fettprosent. 

Med grunnleggende kunnskap om ernæring og matens påvirkningskraft på kroppen kan du enkelt ta valg som gjør at du slipper å tenke på dietter og slankekurer. I denne guiden vil du lære triksene for å spesialtilpasse kostholdet etter dine behov. 

Ett eksempel: En ferdigskåret skive hvitost inneholder like mange kalorier og like mye proteiner som ett egg. Er målet ditt å minke i fettprosent så hadde det vært lurt å av og til erstatte brødskiva med smør og hvitost med ett egg - da det ut i fra størrelse ville mettet deg mere.

Ved bestilling mottar du et dokument du kan hente frem både på pc og mobil.

Utdrag fra boken:

oppdatert-versjon-av-kostholdsguiden_1.png