LEWEL

Blogg

DU ER PERFEKT

Ingen kan være deg, bedre enn det bare DU kan. Faktisk så er du HELT PERFEKT for å være deg!! Det betyr ikke nødvendigvis at du er "feilfri". Vi har alle forbedringspotensialer vi kan jobbe med - men da må det skje på rett grunnlag. Og det grunnlaget er DEG.

Det er nettopp dette grunnlaget som er avgjørende for om du noen gang vil kunne fortelle seg selv, føle og tro på at; du er bra nok.  

Å være bra nok forbindes ofte med utseende, prestasjoner i jobb og skole, stå til forventningene, takle presset osv. Men hvorfor? Hvorfor hige etter å hele tiden forsøke tilfredsstille andre enn deg selv? Den tunge følelsen av å ikke strekke til eller være bra nok oppstår fordi din oppfatning er basert på hva ANDRE mennesker mener, sier eller ser ut.. DRIT I ALLE ANDRE! Det finnes bare en av deg, du kan ikke sammenlignes med andre! Det værste er at de du tenker skal mene noe, sitter med de eksakt samme tankene som deg. "Hva mener de andre?" Det er først når du innser at den innsats du gjør i livet ditt er for å skape en "bedre deg", at du vil finne både roen og troen på deg selv igjen. Å føle deg vel. Være mer enn bra nok! 

Når du gjør ting for deg og din egen del, vil behovet for bekreftelse fra omverden bli svakere.. Hvis du føler deg bra, hvorfor skal andres oppfatning av deg bety noe? Hva gjør de så spesielle at de skal få påvirke ditt humør og selvbilde? Svaret er: ingenting. Det er ingenting som gir andre rett til å fortelle deg hvordan du bør føle deg basert på eksterne, overfladiske kvaliteter. Hvis mennesker fornærmer eller dømmer andre, projiserer de rett og slett sin egen usikkerhet, frykt og sinne på deg… Så; FUCK THAT!

last-ned.png
 

Det er viktig å huske på at vi faktisk bare er MENNESKER! 

Livet er en mystisk skjønnhet som kaster lys og mørke på forskjellige mennesker på forskjellige måter. Vi har alle våre demoner på innsiden som vil må lære oss å temme og/eller leve med. Livet er fullt av hinder som tester oss, og som enten kan medføre en følelse av skuffelse eller mestring! Verden fungerer på en finurlig og vakker måte, stol på at du gjør det beste du kan i situasjonene du møter. Lær av livet - du kan alltid lære noe fra det som skjer i livet ditt: oppfatning er realitet, og det fantastiske med oppfatning er at du selv kan velge hvordan du retter den. Positivt eller negativt? Hvorfor ikke velge den positive måten? Du får det du putter inn i denne verden, så putt inn det beste. 

Og husk en ting: Du er vakker, du er fantastisk, du er DU! Gjør det meste ut av enhver situasjon - gjør DITT beste. Livet er for kort til å bry seg om negativiteten du føler fra andre. Elsk deg selv, elsk livet og LEV VEL med deg selv! 

Team Lewel