Blogg

BRYT BARRIERER!

Det bor et enormt potensiale i oss alle, men det er få som utnytter det til det fulleste. Vi finner opp unnskyldninger for å slippe og strebe etter vår beste versjon, vi sitter veldig godt i komfortsonen. Kanskje føler vi at vi ikke fortjener å gå foran og tror at ved å være middelmådig blir vi akseptert av de fleste og foretrekker å aldri være høydepunktet. Det er her problemet ligger. 

Det er klart at det å rive ned våre barrierer ikke betyr at vi øyeblikkelig oppnår alt vi ønsker, men muligheten for at vi gjør det blir med ett mye større. 

En god øvelse er å stille spørsmål ved seg selv. 

Det er vanskelig å gjøre dette på egen hånd, det kan være lurt å samle en gjeng som oppmuntrer og bringer fram det beste i oss. Les biografiene til personer du ser opp til og finn ut hvordan de ble kvitt sine sperrer og barrierer. 

Til syvende og sist vil det å kvitte seg med indre barrierer gi moment til prosessen om å realisere drømmen. kke la deg selv bli sittende fast i “jeg er bare sånn”. Utforsk og finn ut hva du er kapabel til å oppnå. Bryt barrierer.

Mange av barrierene som stopper oss fra å fullføre eller fortsette på våre prosjekter, kommer fra innsiden. Det er lett å tenke at hvis ingen har klart det før oss, hvorfor skal vi klare det?

Vi slår oss til ro i komfortsonen, tegner opp våre egne grenser rundt oss og holder oss der

Det som karakteriserer en nyskaper og kreative sjeler er at de ikke tar utgangspunkt i det som er trygt og det noen har gjort før.

vert imot så finner de måter å bryte grensene på, først og fremst sine egne grenser. Når Steve Jobs designet den første iPhone så ba han ingeniørene om å ikke lage den på samme måte som de tradisjonelle telefonene, men om å bryte barrierer og utforske det uvisse.

Det viste seg å være starten på en av nåtidens største revolusjoner innen teknologiske produkter. 

Utforsk det ukjente, bryt egne barrierer og slipp tak i alt og alle som ikke støtter din drøm.

Livet er alt for praktfullt til å bli sittende fast på et stille sted!

Livet er alt for praktfullt til å bli sittende fast på et stille sted!