Blogg

Vi leter etter Vårens Stjerner!

Tjohei! Nå er vi må utkikk etter vårens ekstraordinære utøvere og vi gleder oss enormt til å sette i gang. I løpet av de to siste sesongene har jentene i teamet vårt overrasket oss med sitt uovervinnelige pågangemot, enorme viljestyrke og sine utstrålende personligheter.

Det er noe helt spesielt ved å følge jentene gjennom oppkjøring, konkurranse og tiden etter. Tette bånd knyttes, personlige rekorder slås, uventede overraskelser melder seg og det hele toppes på konkurransehelgene med glitter og glam!

41752335_969785466557951_2872163098918125568_o (1) (1).jpg


Nytt for denne sesongen er at vi i tillegg til Bikini Fitness coacher til Wellness. Poseringer er helt lik, men i forhold til Bikinifitness skal en Wellness fysikk være litt fyldigere, spesielt underkropp. Grenen passer godt for de som allerede har litt størrelse i beina, ellers foregår konkurransen på samme måte som Bikini Fitness med samme type bikini og de samme vendingene. Er du usikker på om du bør satse på Bikini Fitness eller Wellness så er det bare å skrive det i søknaden, så hjelper vi deg!

Fyll ut søknad her

Når vi leter etter drømmeteamet vårt ser vi etter jenter som er klare for å ta utfordringen. Jenter vi tror vil kose seg under oppkjøringen, selv om den er hard og krever sitt. Vi leter etter jenter som passer sammen i et team, jenter som kan skryte hverandre opp og være der for hverandre både på de tunge dagene og de gode dagene. Vi setter sammen et team som vinner sammen og konkurrerer med seg selv. Selv om du konkurrerer mot jenter fra samme team så står dere sammen på scenen, og veien dit har dere gått sammen.

Å stille i en fitness-konkurranse er et prosjekt som varer i minst 5 måneder. Det er så mye mer enn å stå på scenen å glitre i en strålende bikini med vakker brunfarge og sminke. Å stille i en fitness-konkurranse innebærer ukesvis med hardt arbeid og man går gjennom forandringer man aldri har opplevd før. Man blir kjent med nye sider ved seg selv og man oppdager styrker og svakheter man ikke var klar over at man hadde mens man pusher nye grenser.

Oppkjøringen starter den første uken i desember. Da får alle utøverne en skreddersydd kostholdsplan og treningsplan, og den første uken må man regne med å lære nye øvelser og venne seg til planlegging av mat. Man får også hilse på lagvenninne sine på Facebook-gruppen vår, og man blir kjent med sin nye coach. Utøverne sender ukentlig inn et skjema til sin coach med målene sine og en oppsummering av uken. På den måten følger coachen med på utviklingen og gjør justeringer på planer underveis. SÅ KOMMER JULA! Og dietten fortsetter.. Men er det rom for det vil de fleste utøverne få spise jul- og nyttårsmiddag, men ellers går planen som planlagt for å forberede seg best mulig til konkurransen som kommer fortere enn man aner!

Gjennom oppkjøringen har vi 3 samlinger med poseringstrening, læring og hygge! Frem til nå har vi holdt samlingene i Oslo, men denne sesongen åpner vi opp for å holde de i Bergen eller Trondheim dersom flertallet av utøverne befinner seg der. Når du fyller ut søknad kan du fortelle oss hvilken by som passer best for deg. Når uttaket er over fastsetter vi byen(e) og gir beskjed til alle som er tatt ut til teamet. Påmeldingsfristen er 20 november, så det gir deg tid til å tenke og vurdere om dette er noe som passer for deg!

Dersom man må reise for å komme til byen så tilbyr vi oss å organisere overnatting slik at man kan bo sammen med teamvenninnene sine eller coachene. Da blir prisen man betaler lavere, i tillegg til at det er gøy å omgås!

Hver samlingshelg er det to poseringstreninger, en på lørdag og en på søndag. Da er det på med hæler, bikini og smil, poseringscoachen, Sandra lærer bort alle vendingene mens vi sammen finner din personlige lille vri. Forberedelsene til showet er alltid veldig morsomt! Etter poseringstreningene pleier vi å spise før vi drar å trener, sammen. Tiden mellom poseringstreningene fyller vi opp med sminkekurs, foredrag og prat.

Syns du dette høres spennende så anbefaler vi seg å sende inn en søknad i dag! Det er helt uforpliktende og alle sammen får svar. Enten kommer du med på teamet ellers får du et tips til hvordan du kan gå frem for å forberede deg på konkurranse en annen sesong.
Har du en drøm om å stå på scenen? Ta det første skrittet som tar deg nærmere din drøm!

Vi gleder oss til å høre fra deg! ❤️

Noe å varme seg på

Høsten er et sikkert tegn på kos, hygge og noe godt å varme seg på. Noe så enkelt som suppe varmer opp en kald skrott og gir deg gode næringsstoffer. Her får du et par oppskrifter som er relativt enkle å lage og som kan fryses ned i matlageret til en annen gang. 

Read More

Strawberry Lemonade

upload.jpg

Hva er vel ikke bedre enn noe forfriskende å drikke på varme dager som dette?

STRAWBERRY LEMONADE:

1 liter vann

4 sitroner

5dl jordbær

1 ss flytende stevia

Slik gjør du:

1. Press saften ut av 3,5 sitroner og fjern steinene.

2. Ta skallet av den halve sitronen du har igjen, fjern steinene og putt den oppi blenderen.

3. Rens jordbæra og ha de oppi blenderen.

4. Tilsett stevia og vann før du blender.

5. Server med isbiter :)

God sommer!  

GJØR NOE MED AT RESULTATENE UTEBLIR!

Mange opplever at resultatene uteblir selv om de legger ned en god innsats for å kvitte seg med fett - det gjorde ikke Jeanette!  Hun ordnet seg en kostholdsplan som skulle gi henne de resultatene hun var ute etter, uten å sette det sosiale liv på vent. Hun brukte kostholdsplanen som en mal for å komme inn i gode rutiner, uten å gå glipp av sosiale happenings og god mat! 

En typisk felle mange stuper i:

#1 Spiser for lite
Enten i form av et for lavt dagsinntak, som igjen medfører at kroppen går i sparemodus og nekter å kvitte seg med fett - ELLER - i form av for små måltider med feil sammensetning som fører til felle nr to.... 

#2 - Småspising! 
Ved å småspise i løpet av dagen kan dagsbehovet raskt eksplodere! Faktisk er det slik at det du småspiser ofte avslører hva kroppen din ønsker mer av. Er du sugen på salt er det fort gjort å kjøpe en pose potetgull, men kroppen trenger mest trolig et større måltid som inneholder sunt fett og moderate mengder salt. Er du sugen på noe søtt bør du tilføre kroppen din et bedre måltid som inneholder karbohydrater. Ja, karbohydrater er bra! 

Skaff deg en plan som passer for deg!
Med kostholdsplanen som en mal kan du enkelt ta høyde for hva kroppen trenger. Når du blir vant til å tolke signalene kroppen gir deg kan du enkelt velge det måltidet du trenger. Enten med base i fett, karbohydrater eller begge deler.

Ønsker du å spise etter en spesiell type diett, som for eksempel en lavkarbo-dietten, så har du mulighet til å velge måltider som ikke inkluderer karbohydrater. 

For små måltider eller for lite mat vil også medføre lavt energinivå, som betyr mindre futt på trening, dårligere fremgang, en kropp som sparer på fettet, småspising og større smeller gjennom uka - som gjør at resultatene uteblir. 

Bli trygg på at du tilfører kroppen din det den skal ha! 
Ved anskaffelse av en kostholdsplan vil dine behov blir kartlagt og planen skreddersydd etter ditt aktivitetsnivå, planlagte treningsøkter, mål, behov og mer til. Etterhvert som kroppen din utvikler seg vil den få andre behov, derfor har du oppfølging av en coach. Hun passer på så planen din alltid er oppdatert, slik at du ikke behøver ofte kostholdet en eneste tanke! 

Oppnå de resultatene du drømmer om! 
Vi garanterer resultater, så lenge du rapporterer til coachen din og følger planen.
Det er vanskelig å konkurrere mot et dårlig kosthold. Du kan trene så mye du vil, men uten et kosthold som samsvarer med dine behov vil resultatene mest sannsynlig utebli! 

Det er ikke så vanskelig når man har en plan!
Jeanette har brukt kostholdsplanen som en mal siden starten av januar. Hun har siden start gått fra å være 73 til nå 66 kg. Her kan du se et før-og-etter bilde av henne:

35492606_10214910616311068_6697614865156014080_n.jpg
35629195_10214910616351069_1838107520057475072_n.jpg

I neste blogginnlegg kan du lese hva Jeanette selv har å si om coachingen, planen og hvordan det har vært å følge den.. 

Ønsker du å oppnå de resultatene du ser for deg å få, på en behagelig, lærerik og sunn måte?
Ta kontakt - så planlegger vi løpet videre sammen :)
https://www.lewel.no/kontakt-coaching

Du kan lese mer om vår online coaching her: 

https://www.lewel.no/coaching

Vi håper å se deg bli en del av oss i LEWEL - Lev vel! 

En solskinnshistorie..

 
33523558_10156163763865751_5482313204002455552_n.jpg
 

Ei flittig dame i Team Lewel startet å trene The Ultimate Bikini Body for 4 uker siden, i tillegg til at hun har tatt sykkel til jobb i stedet for bil! Nå har hun snudd hverdagen sin på hodet:

"Etter 4 uker 😄 bildet til venstre i rødt er tatt før jeg spiste noe denne dagen. Bildet til høyre er tatt nå nettopp etter en hel dag med x antall måltid og nylig inntatt måltid.

Jeg ble genuint SUPER lykkelig når jeg så disse bildene i dag. Jeg har ikke følt meg vel i egen kropp på to år. Hatet det jeg så i speilet. Gråt når jeg så kroppen min i speilet. Det var faktisk så ille at jeg brukte sette meg ned på baderomsgulvet og hulkgråte. Da skjønte jeg at jeg måtte ta grep. Kroppen er nå lettere, sterkere og innehar myyye mere energi enn før.

Takk til alle her inne som deler og motiverer. Jeg finner mye motivasjon i andre sine reiser. Jeg håper min reise kan motivere andre og. Ha en fin treningsuke videre 🌸🌞"

 
Nå har vi sommertilbud på treningspakken hun har brukt!
I tillegg til treningsprogrammet får du flere hefter:
NY! HIIT - Høyintensitets intervalltrening.
Kostholdstips og oppskrifter
Guilden til Sprettrumpa

Make it happen (livet ditt)

goals
 

Føler du at det er på tide med litt fremgang og trenger en plan for hvordan du skal få det litt bedre, så er dette noe for deg. Her kommer vi med noen tips til hva du kan gjøre for å se deg ut en visjon og legge en plan for hvordan du ønsker at det neste året/årene skal være. Det er tross alt lettere å legge ut på en reise hvis man har sett seg ut en destinasjon.. 

Målsetting
Vi ser at suksessfulle mennesker i alle grener, enten det er idrett eller business, setter seg mål. Å sette mål gir deg en langsiktig visjon og motivasjon. Det blir lettere å tilegne seg kunnskap og det hjelper deg å planlegge hvordan du kan bruke tid og ressurser på en effektiv måte for å oppnå det du ønsker med livet.

Ved å sette et klart og definert hovedmål som du bryter opp i flere delmål, kan du hele tiden måle fremgangen din. Du vil kjenne på mestringsfølelse og se progresjon der du før så en vanskelig og lang vei å gå. Du vil føle deg bra når du oppdager at du er i stand til å nå målene du har satt deg. Det gir mersmak og før du vet ordet av det så har du satt deg et nytt mål! 

Sett mål som er SMART (Spesifikt - Målbart - Attraktivt - Realistisk - Tidsbundet) og skriv de ned. Å sette seg mål er et kraftfullt verktøy og en viktig prosess for å se for seg sin ideelle fremtid, og for å motivere seg selv til å gjøre en visjon om til virkelighet. Prosessen hjelper deg til å velge hvor du ønsker å være i livet. Når du vet akkurat hva du ønsker å oppnå blir det enklere å rette fokus mot de viktige oppgavene og du vil spotte distraksjoner som potensielt kan sette deg tilbake. 

S - Spesifikt
M - Målbart
A - Attraktivt
R - Realistisk
T - Tidsbundet

Eksempel: Isteden for å ha "begynne å trene og få fin kropp" som mål så er det mer effektivt å bruke et SMART-mål "Trene fast tre ganger i uken og komme meg inn i favoritt-buksa innen sommeren 2019." 

Når målet er spesifikt blir det lett å måle fremgang (målbart). Når man måler fremgang er det lett å motivere og gjøre nødvendige justeringer. Når det sikter mot et spesifikt ønske, favoritt-jeansen, er det attraktivt. Når man har en gjennomførbar plan for hvordan og når man skal være i mål, så blir det realistisk og tidsbundet. Når det er tidsbundet har man ikke tid til å utsette treningen til i morgen, eller neste uke. 

Hvordan sette et hovedmål
Når du skal sette deg et mål et det viktig å tenke gjennom hvorfor du har dette målet, og hvordan fremtiden din blir når du når målet. Tenk gjennom hva det er du ønsker å oppnå i livet og hva det ville gjort med deg som menneske. Hvilken person ville du blitt, hvordan hadde du følt deg og hva ville det gjort med hverdagen din?
Skriv det ned før du ser for deg det motsatte scenarioet: du tar ikke grep, du gjør ingen ting for å utvikle deg og du fortsetter med de samme, destruktive vanene i tillegg til å tilegne deg nye og destruktive vaner. Hvordan ville livet ditt sett ut om 5 år, hvilken person hadde du vært og hvordan hadde det føltes?

På denne måten gir du målet mening. Nå har du sjansen til å ta grep og forme den fremtiden du ønsker for deg selv.

Når du har et overordnet mål og en visjon for hvordan du vil at ditt liv skal bli så får du et nytt perspektiv som former andre aspekt i livet, og det blir lettere å ta avgjørelser og unngå distraksjoner som ødelegger for målet ditt. 

Bruk litt tid til å brainstorme og vurder hvordan målet ditt forenes med andre aktiviteter eller visjoner du har. Mens du gjør det er det lurt å forsikre seg om at målet du har satt er noe du genuint ønsker for livet ditt. 

Hvordan sette mindre delmål
Så snart du har hovedmålet er det på tide å bryte ned målet til mindre delmål. Dette er mål du må oppnå for å nå hovedmålet. Det er ganske motiverende i seg selv, etterhvert som du fullfører dine delmål kommer du nærmere og nærmere hovedmålet. 

Du kan sette opp en årsplan, deretter en halvårsplan med litt mer detaljer, så en 3-månedersplan med enda fler detaljer, etter det kommer månedsplanen som du bryter ned i en ukeplan. I hver plan har du gjøremål. I ukeplanen er disse spesifikke, mens i årsplanen vil de være litt mer overordnet og kan justeres og fylles på underveis. 

Gjøremålene kan være alt fra å tilegne seg ny kunnskap som er nødvendig for å nå målet, til handlinger som fysisk tar deg nærmere målet. 

Se over planen og forsikre deg om at dette faktisk er noe du ønsker å gjøre med livet! 

Holde seg gående
Når du har delmålene klare, hold prosessen i gang ved å daglig oppdatere listen over gjøremål. Sjekk listen for langsiktige mål jevnlig og rediger de slik at de er oppdatert i forhold til dine prioriteringer og erfaringer. 

Tips: 

 • Formuler alle mål med en positiv vinkling. Istedenfor å si "Jeg skal unngå å gjøre denne dumme feilen" skriv heller "Jeg skal utføre med flott teknikk!"
 • Vær detaljert. Skriv ned datoer målet skal være nådd, bruk tid og mengder slik at du kan måle i fremdriften. Hvis du gjør dette vil du vite nøyaktig hvor du er i løypa, og kan premiere deg selv når du når et mål.
 • Prioriteringer. Har du flere mål må du prioritere hvilket du skal fokusere på. Ofte er det lønnsomt å fokusere mer tid og krefter inn i et mål først, for så å løse det neste målet etterpå. Med andre ord: hold orden i huet! 
 • Skriv ned mål. Dette gir klarhet og kraft.
 • Hold delmålene små. Sørg for at delmålene dine er små og oppnåelig. Er målet ditt for stort kan det virke som du aldri kommer nærmere, og det er lett å falle av. 
 • Sett mål som DU har kontroll over. Unngå parametre som er utenfor din kontroll. Det er kjipt å feile på et mål på grunn av dårlig vær eller noen andre som ikke oppfyller oppgavene sine. Sett mål basert på personlig prestasjon, slik at du hele tiden kan ha kontroll over oppgavene og nytte godt når du når målet ditt. 
 • Vær realistisk. Det er viktig at du setter mål du kan oppnå. Isteden for å sette mål som er for vanskelige, del de opp i mindre mål. Et kan være å få mer kunnskap, og det andre kan være å øve. Setter du sammen disse målene så har du plutselig nådd 2 mål istedenfor å slite med et stort og vanskelig mål. 


Når du oppnår et mål

Ta deg tid til å feire prestasjonen. Belønn deg selv på en måte som både er positivt for ditt neste mål og som motiverer til å fortsette. 

Tenk over: 

 • Var målet enkelt så justerer du opp vanskelighetsgraden til neste mål. 
 • Var målet langtekkelig og vanskelig så justerer du ned vanskelighetsgraden eller lengden på neste mål.
 • Oppdaget du noe som kan endre eller gjøre de andre målene enklere - ta det i bruk.
 • Oppdaget du noe som mangler for at du skal oppnå dine neste mål - tilrettelegg for å få dette på plass. 

Oppdater hele målprosessen din etter erfaringene du har fått. Husk at målene og veien dit vil endres hele tiden. 

Eksempel på mål: 
Anne er 32 år, har en fast jobb i 100% stilling hvor hun sitter mye i ro, hun er tobarnsmor og bor i et hus ca 5 km fra jobben. Hun var veldig aktiv i sine ungdomsår, men etter studiene fikk hun familie og fast jobb og har ikke hatt mye tid til å tenke på seg selv. Hun føler nå at det er på tide å vinne tilbake kroppen hun hadde for 10 år siden så hun har mer overskudd til å leke med barna og komme inn i favoritt-buksene. 

Hovedmål: Endre livsstil slik at jeg har nok overskudd til å leke med barna etter jobb og komme med inn i favoritt-buksene mine!

Delmål: 

Dag 1: Gå til jobb og handle inn sunne og ferske råvarer til hele uken.

Første uke: Oppsøk veiledning til kosthold og trening og bli medlem på et treningssenter.

Første måned: Trene 3 dager i uken mens barna er på øving.

3 måneder: Sykle eller gå til jobb hver dag.

6 måneder: Hele familien spiser sunn mat hele uken og er aktive sammen.

1 år: Inn i favorittbuksa!

Nå ser du hvor mye enklere det blir å nå hovedmålet hvis du bryter det ned i små delmål. Det er enklere å hanskes med flere små oppgaver fremfor én stor. Det er viktig å sette delmål som lar seg implementere i hverdagen din - uten at det blir unødig stress. 

Så sett deg ned og tenk over hva som er viktig for deg. Bli bevisst på energi- eller tidskrevende uvaner du har og bytt de ut med nye vaner som bygger deg opp! 

Ønsker du hjelp til å sette i gang? 
Coachene i Team Lewel hjelper deg med å sette opp en plan for trening og kosthold eller kun kosthold, som fungerer for deg og dine behov. Du får oppfølging hver uke, og coachen din følger nøye med på utviklingen din og gjør justeringer underveis. 

Du er kaptein <3

Vil du være med?

BIKINI FITNESS HØSTEN 2018

 
UTTAK (1).png
 

Tiden er kommet for å sette sammen høstens konkurranse-team, og vi leter land og strand etter jenter som har lyst til å bryte barrierer og pushe grenser frem mot et felles mål om å glitre som stjerner på scenen i høst!

Har du lyst til å stille i bikini fitness så er det bare å lese videre! Her forklarer vi litt rundt opptaket og selve konkurranse-oppkjøringen.

Link til søknad: https://goo.gl/forms/CndVsHVx0r068ypI2

Når vi velger ut høstens konkurranse-team ser vi etter jenter vi tror vil ha en sunn og god opplevelse og som vil spille på lag med team-venninnene sine. Vi har et stort fokus på team-spirit, så selv om dette er en individuell sport så skal vi til slutt sitte igjen med følelsen av å ha gått veien sammen, som et lag.

Vi får mange spørsmål om formen må være 100% per dags dato, svaret er nei. Målet er å være sceneklar om 4,5 måneder. Som utøver hos oss har du alltid en coach å forholde deg til, som legger opp løpet, justerer matinntak og treningsmengde - gjør de justeringene som trengs for at du skal bli klar for scenen i riktig tid. 

Gjennom minumum 3 samlinger vil vi som team terpe poseringer og sceneopptreden. I tillegg til samlingene vil du også som Lewel Ultimates-deltager få tilgang til poseringswebinar som gjør at du kan øve poseringer tidlig i løpet! 

Uansett hvor du bor i landet så coacher vi deg! 
Coachingen skjer over internett, bortsett fra samlingene som finner sted i Oslo. 

Link til søknad: https://goo.gl/forms/CndVsHVx0r068ypI2

Oppkjøringen
Starter i månedsskiftet mai/juni. Da vil alle utøvere motta sin plan for kosthold og trening. Etter 4 uker med coaching starter våre månedlige samlinger i Oslo hvor det øves på poseringer, sosialiseres og nye kunster læres. 

Alle utøverne får sin egen coach som følger med på utvikling og motivasjon fra dag 1 og frem til 4 uker ETTER den siste konkurransen. Coachen er der 100% for deg, og gjør alt for at opplevelsen skal bli så fin som mulig. Coachen sørger for at planene hele tiden er tilpasset deg og din utvikling, og er der for deg hvis det blir tungt å holde motivasjonen oppe. 

Coachingen pågår også etter konkurranse. Grunnen til det er at vi ønsker at denne konkurransen skal bli så sunn som mulig for utøverne. Vi legger opp et løp hvor vekten går ned gradvis og sakte, og prikkes inn til konkurransedagen. Etter det setter vi i gang med "reverse dietting" i tiden etter konkurranse. Vi har stort fokus på at veien tilbake til normalvekt skal være sunn for både kroppen og hodet. 

 Excitement Backstage〡Karianne Ramberg〡Elise Bekkevold〡Linda Marie Aas〡Lewel Ultimates

Excitement Backstage〡Karianne Ramberg〡Elise Bekkevold〡Linda Marie Aas〡Lewel Ultimates

Sitter du med en drøm om å stille i bikini fitness? 
Send oss en søknad i dag!
Vi kontakter deg, og gir deg en tilbakemelding på når vi tror du vil være klar for konkurranse. Blir det ikke denne gang, så får du uansett en tilbakemelding og tilbud om hjelp på vei mot scenen for en senere anledning. :)
Søknaden er helt uforpliktende, annet enn at det kan være starten på at din drøm går i oppfyllelse! 

Link til søknad: https://goo.gl/forms/CndVsHVx0r068ypI2

Vegetar-Lasagne

Sist vi møttes lagde vi vegetar-lasagne til middag, kjempegodt!
Det er mange fordeler med å spise vegetarmiddag et par ganger i uken, grønnsakene er bra for kropp og fordøyelse, i tillegg sparer du miljøet. 

Read More

RAW AVOKADO CREAM CAKE

I dag feirer vi 60-årsdag i familien og med avokado-elskende vegetarianere i huset var Raw Avocado Cream Cake et enkelt valg!

Det som er så genialt med raw-kaker er at de er så enkle å lage. I bunn og grunn så trenger man bare å mose ting sammen og smøre de utover. Det finnes mange varianter av denne kaken, man kan tilsette både mint og sjokolade. Denne varianten er plane, med en ren og god smak.

Oppskrift

Bunn: 
3dl cashewnøtter
2dl medjool dadler
1ss jomfru kokosnøtt olje
1krm salt
3ss kokosmasse

Mos cashewnøtter, dadler uten stein, salt og kokosnøttolje til en masse du kan klisse utover ei kakeform. Ikke kjør nøttene så lenge at de slipper fettet. Det kan godt være litt biter av nøtter i massen. Strø kokosmasse i bunnen av kakeformen og trykk nøtteblandingen utover kakeformen og litt oppover sidene på formen.

Fyll:
3 mellomstore avokado (de er best hvis de akkurat er moden. Ikke er alt for myk, heller ikke alt for hard)
6ss kokosblomstsukker (Her er det sikkert godt å bruke stevia med mintsmak istedenfor!)
6ss agavesirup eller maple sirup
1,5ss sitronsaft
1ts vaniljesukker

Miks alt sammen med stavmikser og fordel over nøttebunnen. Pynt med for eksempel nøtter eller cacao nibs. Sett i fryseren i 4-5 timer før den serveres. Kaken oppbevares i fryseren

27787092-10215585133528602-1732289678-o.jpeg

Raw Love, Siriana

ULTIMATE SAMLINGSHELG

Nok en fantastisk uke med våre fantastiske utøvere! Dette er andre gang vi møtes for samling i Oslo. På agendaen for denne samlingen var det poseringstrening, felles-trening, stikke innom åpningen av gymgrossisten-butikken, bikini-fitting med Freydis, sminkekurs og foredrag med Erlend Magnus - om hvordan kroppen adapterer til regelmessig kost og trening ved en oppkjøring.

dsc-0590_1_orig.jpg
dsc-0791_1_orig.jpg
dsc-0796_orig.jpg
dsc-0538_1_orig.jpg

Så utrolig deilig energi i gruppa - vi har på kort tid rukket å blitt ett sammensveiset team! Tidenes beste team, Team Lewel! 

Ønsker du å konkurrere i bikinifitness? Send inn søknad til opptak her: 
Søk om oppstartsplass til Lewel Ultimates

HILS PÅ VÅR BIKINICOACH

Kristine er ei energisk og omsorgsfull jente fra Trondheim, bosatt i Oslo. Hun gjør alt for å se dine behov og tilrettelegge - slik at du kan konsentrere deg om å nyte resultatene på veien! 

ed erfaring fra å selv konkurrert i bodyfitness, vet hun hva det vil si å jobbe hardt og målrettet. Denne erfaringen deler hun mer enn gjerne med deg, ved å servere tips og triks for at du skal kunne leve livet så normalt som mulig samtidig som du beveger deg mot målet du har satt deg.  

elv om hjertet ligger nærmest styrketreningen, bærer hun preg av å komme fra en kondisjonsfamile og stiller gjerne på startstreken til et løp for moro skyld. 
 

Design uten navn (7).png

Kristine er ei energisk og omsorgsfull jente fra Trondheim, bosatt i Oslo. Hun gjør alt for å se dine behov og tilrettelegge - slik at du kan konsentrere deg om å nyte resultatene på veien! 

ed erfaring fra å selv konkurrert i bodyfitness, vet hun hva det vil si å jobbe hardt og målrettet. Denne erfaringen deler hun mer enn gjerne med deg, ved å servere tips og triks for at du skal kunne leve livet så normalt som mulig samtidig som du beveger deg mot målet du har satt deg.  

elv om hjertet ligger nærmest styrketreningen, bærer hun preg av å komme fra en kondisjonsfamile og stiller gjerne på startstreken til et løp for moro skyld. 

Hun har allerede rukket å coache vårens Bikini Fitness utøvere i snart 6 uker og kan allerede vise til strålende resultater! Kristine er knallgod til å se hvert enkelt menneskes behov, og dette gjør hun perfekt i rollen som coach. Det var godt synlig i helgen, da Lewel Ultimates hadde sin første samling. Da trente de blant annet på poseringer og t-walk. Jentene ser helt fantastiske ut! De har virkelig fått til mye på disse 6 ukene, og vi gleder oss til å se fortsettelsen! Her ser du Linda, en av bikini jentene som coaches av Kristine mot vårens ville eventyr :) 

 @lindamarieaas

@lindamarieaas

BLI BIKINI ASPIRANT
Har du lyst til å realisere drømmen om å en dag stå på scenen? Nå kan du sende inn søknad om å bli Bikini Aspirant, frem mot neste uttak og få den hjelpen du behøver for å faktisk nå mål! Send inn søknad i dag! 
www.lewel.no/bikinifitness

VI FEIRER 1K!

En milepæl å nå 1000 unike mennesker på instagram! Det må jo bare feires! 
ar du lyst til å motta Sprettrumpe Guiden i meldingsboksen din? 

Klikk deg inn på dette innlegget, kommenter JA og tagg treningspartneren din i posten, så vil du umiddelbart motta heftet! 

p1060008_orig.jpg

Tusen takk til alle som følger oss og er med på å danne TEAM LEWEL! ✨

LEWEL ULTIMATES SAMLING

En fantastisk helg med Lewel Ultimates ble i dag avsluttet med et foredrag om motivasjon og spiseforstyrrelser. Begge deler (den ene mer enn den andre) viktige tema innenfor den grenen vi befinner oss i! I team lewel belyses alle sider av en sak, og vi har stort fokus på å gjennomføre en oppkjøring på en så forsvarlig måte som overhode mulig! I helga har teamet møttes for første gang, og herlighet for en fantastisk gjeng det er! 

p1060054.jpeg

På lørdag hadde vi første poseringsøkt, hvor Sandra guidet jentene gjennom det de må vite, for å ta seg best mulig ut på scenen! Jentene er i rute, skikkelig gøy å endelig få sett de "in real life" - etter å korrespondert på mail i flere uker! 

ikker på at de blir å skinne som diamanter, når scenedagen først kommer! 

p1060048.jpeg

Her ser dere Linda. En av de ti jentene vi plukker ut etter uttaket tidligere i år! 
Og vet du hva??? Nå kan du melde deg opp for bikinicoaching året rundt!!! 
Følg denne linken, for å sende inn en søknad: 
https://www.lewel.no/bikinifitness

p1060045_1.jpeg

Her er gjengen samlet for frokost i den supre leiligheten vi fikk lånt hos Frogner House Apartments. Nå er det bare en liten månede til neste samling - allerede gira på å få sett jentene igjen! 

img-3630.jpeg

Her er gjengen samlet for frokost i den supre leiligheten vi fikk lånt hos Frogner House Apartments. Nå er det bare en liten månede til neste samling - allerede gira på å få sett jentene igjen! 

VI ER KLAR - ER DU?

NYTT ÅR - NYE MULIGHETER! Har du et ønske om å starte det nye året med nye kost og treningsvaner har vi endelig åpnet opp for Online Coaching, klare for å bistå deg med skreddersydd kost- og treningsprogram med ukentlig oppfølging og den hjelpen du behøver for å nå dine mål.

Sandra leder coaching teamet som gleder seg til å ta deg imot! 
Hun har lang erfaring innen online coaching og vet akkurat hva som skal til for å skape synlige resultater. Med målrettet arbeid og godt samarbeid mellom deg og din coach er du ustoppelig!

Her er vårt coaching team: 

SYNNE

 Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

SANDRA

 Sandra Kjøsnes Jokic er ei jordnær og glad jente som du oftest blir å se smilende fra øre til øre. Med sin unike måte å formidle på er det lett å la seg påvirke mot en positiv endring.

Sandra Kjøsnes Jokic er ei jordnær og glad jente som du oftest blir å se smilende fra øre til øre. Med sin unike måte å formidle på er det lett å la seg påvirke mot en positiv endring.

KARIANNE

 Karianne er en sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet.&nbsp;&nbsp;Hun er ærlig og tydelig som bergensere flest, med et hjerte av gull.&nbsp;

Karianne er en sprudlende jente som er opptatt av å se mennesket som helhet.  Hun er ærlig og tydelig som bergensere flest, med et hjerte av gull. 

 

Å få hjelp med kosthold og trening er noe du vil dra nytte av i lang tid. Du vil lære deg å kjenne din egen kropp på en ny måte, lære hva som er bra mat og oppdage hvordan kroppen din utvikler seg når den får riktig mat og tilrettelagt trening. I perioden vil du opparbeide deg gode vaner og lære hvor mye mat og trening du behøver for å utvikle deg i den retningen du ønsker. 

 • Ukentlig oppfølging fra din coach på e-post.
 • Personlig treningsplan.
 • Videoforklaringer av alle øvelser i planen.
 • Personlig tilpasset kostholdsplan.
 • Over 30 oppskrifter.
 • Medlemskap i Team Lewel.

Etter perioden med Online Coaching sitter du igjen med ny kunnskap om din egen kropp som styrker deg livet ut! 

Bestill Online coaching i dag - start når du selv er klar

HILS PÅ SYNNE

Synne er ei positiv jente på 21 år, kommer fra Molde og er full av energi! Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy.

synne.sandra

Med Synne vil du finne tro på mestring. Hun vil alltid prøve å finne de beste metodene for å motivere deg ved å lytte til deg og lage planer som du lett kan følge i din hverdag, og dere går veien mot dine mål sammen som et team. Hun er opptatt av at reisen skal være meningsfylt og positiv, og jobber kreativt for å gjøre trening gøy! 

Synne har 10 år som aktiv håndballspiller bak seg, og er nå lidenskapelig interessert i styrketrening. Hun har lang erfaring innen Bikini Fitness og begynte å konkurrere da hun var 17 år gammel. Nå har hun 9 konkurranser bak seg, og kanskje blir det flere.

Som utøver høstet hun masse erfaring innen bikinifitness, konkurranseforberedelser, kosthold og styrketrening. Hun kan bistå deg med verdifull kunnskap om hvordan det er å være på diett og å finne balansen mellom trening, kosthold og hverdagslige gjøremål i en hektisk hverdag. 

Synne

Synne har vært i Los Angeles, Santa Monica College, for å studere sport og ernæring. Der fikk hun innpass i miljøet, trente på Golds Gym og intervjuet flere i bransjen som del av utdanningen. Samtidig tok hun PT utdanningen sin og ble sertifisert av American Council of Exercise i 2016. Fra perioden i USA tar Synne med seg det siste av “best practice” fra USA som hun gladelig vil dele med deg.

Som coach vil Synne gi alt for at du skal ha best mulig opplevelse, og gjøre alt for å motivere deg for å oppnå dine drømmer! Vil du prøve ut moderne metoder fra California kombinert med hennes erfaring som personlig trener og konkurranseutøver så kan Synne hjelpe deg langt på vei!